Hendriks Coffee
Direct koffie bestellen

Jura GIGA 6 REVIEW

In oktober 2019 heeft Jura weer nieuwe machines geïntroduceerd, waaronder de vernieuwde GIGA-serie voor het particuliere segment.

Wij stonden al te trappelen wanneer Jura de GIGA serie ging updaten en eindelijk is het moment daar! De voorloper, de Jura GIGA 5, was al een kanon van een machine waarbij de liefhebber hier al niet verder meer hoefde te zoeken. Maar ook met de GIGA 6 heeft Jura zich weer verbeterd en dat lees je hier.


 

Dubbele molens

Kies de koffie per kop zoals jij het wil

Dit is toch wel hét grote pluspunt van de GIGA-serie. Met 2 molens kun je per bereiding selecteren uit welke molen je de koffie en dus 2 soorten koffie gebruiken!

Deze molens worden ook in de professional serie van Jura gebruikt en staat garant voor perfect gemalen koffie voor zeker 50.000 koppen per molen.

De maalschijven die in deze molens gebruikt worden zijn keramische maalschijven. Keramiek is slijtvast en gaat daarom erg lang mee ten opzichte van gehard staal (20.000 – 25.000 koppen).

Een nadeel van keramische schijven is dat deze snel kunnen breken. Dit kan door onjuistheden als stenen, takjes en metalen als schroefjes die in de koffie zitten.
Maar goed; Als je een dure machine koopt, dan gebruik je natuurlijk ook goede bonen in de molen. Maar ook dure bonen geeft geen 100% kwaliteitsgarantie, dat je het weet!

Wist je dat wij kwaliteitsgarantie op koffiebonen geven?

Wanneer je onze koffie met je Jura drinkt, verhelpen wij gratis problemen met onjuistheden!


 

Slim design

Aangepast op jouw voorkeuren

Het komt vaak voor dat je drie tot vijf favoriete producten steeds weer gebruikt. Hoe fijn is het dan dat de machine automatische die favorieten voor je selecteert en op het hoofdmenu zet?

Tevens is het mogelijk om ook je eigen voorkeuren te programmeren en je eigen naam te koppelen aan de producten. Ideaal als er meerdere voorkeuren zijn binnen je familie!


 

Ons Oordeel

Compleet en perfect

De Jura GIGA 6 is de enige koffiemachine die de perfecte Caffè Latte kan bereiden zoals het hoort. Tegelijkertijd melk én koffie bereiden maakt de smaak onbetwist.

Pluspunten naar onze mening:
  • 2 soorten koffiebonen door 2 molens
  • Melktemperatuur 10 standen instelbaar
  • 2 melkproducten tegelijkertijd bereiden (visite op verjaardagen kreeg nog nooit zo snel cappuccino’s 😉 )
  • Per kop koffie je eigen gewenste koffiebonen
Minpunten naar onze mening:

Bij zo’n perfecte koffiemachine is er eigenlijk maar één minpunt te bedenken:

  • De automatische melksysteemreiniging met één druk op de knop ontbreekt

 

Wil jij de Jura GIGA 6 zo snel mogelijk in huis hebben?

Wij installeren deze GRATIS bij jou thuis

Ja, je leest het goed! Bij zo’n machine hoort gewoon perfecte service waarbij wij deze nieuwe Jura bij jouw thuis geheel op je wensen instellen en ook alle volumes goed zetten op het servies dat je gebruikt.

Bestel de GIGA 6

Offerte aanvragen

Vul hieronder het formulier in en dan nemen wij contact met u op.

  • Hidden

Terug naar overzicht