Hendriks Coffee
Direct koffie bestellen

Jura Reparatie en Onderhoud Zakelijk

Vertrouwde Service Partner voor Jura Professional koffiemachines

De koffiemachine moet voor jou en je collega’s altijd beschikbaar zijn, want dit is een essentieel onderdeel van de organisatie, elke dag weer. Koffie moet altijd beschikbaar zijn op de werkvloer voor collega’s en klanten en daar zorgen wij voor als Hendriks Coffee.

Als geautoriseerd Jura Service Partner kunnen wij hoogwaardige reparatie- en onderhoudsdiensten leveren om de Jura koffiemachine bij jouw op de werkvloer optimaal te laten presteren zodat jij en je collega’s onbezorgd koffie kunnen drinken.

Geautoriseerd Jura Service Partner

Wij zijn geautoriseerd Jura Service Partner. Dit wil zeggen dat wij volgens de kwaliteitsnormen van Jura Zwitserland voldoen om kwalitatief hoogwaardige reparatie en onderhoud aan de Jura Professional koffiemachines uit te voeren met originele onderdelen.

Ook beschikken wij over de software voor de Professional serie om de koffiemachine te programmeren naar wens.

Onze werkwijze

Jura Professional koffiemachine op vaste wateraansluiting

Zit de Jura Professional koffiemachine op een vaste wateraansluiting? Dan zullen onze monteurs op locatie de machine voorzien van service of je kunt de machine zelf brengen bij onze vestiging in Nijmegen of Didam.

Het eerste contact

Als de machine bij ons is aangeschaft of als wij al eerder service hebben uitgevoerd aan de machine, dan staan alle gegevens al in ons systeem en kun je ons direct benaderen voor de gewenste service.

Nog niet bij ons bekend? Neem dan contact op per e-mail of telefonisch zodat wij weten om welke type Jura koffiemachine machine het gaat. Wij zullen een kostenindicatie geven van de reparatie en/of het onderhoud.

De Servicebeurt op locatie

Onze monteurs zullen op locatie de koffiemachine onderzoeken op de gehele werking en/of het defect voor reparatie/onderhoud. Deze diagnose zal overlegd worden indien er bijzondere zaken zijn.
De monteur zal de reparatie en/of onderhoud uitvoeren naar de kwaliteitsstandaarden van Jura zodat de machine weer optimaal zal werken.

Neem contact met ons op

Jura Professional koffiemachine met watertank

Wanneer de Jura koffiemachine dagelijks wordt gevuld door middel van de watertank dan is dit een machine zonder vaste wateraansluiting. Deze machine zal in ons Service Center in Didam van service worden voorzien.

Inname óf Pick-up & Return service

Voor reparatie of onderhoud kun je jouw machine binnen onze openingstijden altijd afgeven in een van onze vestigingen. U hoeft hiervoor geen aankondiging te doen of een afspraak te maken. Dit kan zowel in onze vestiging in Nijmegen als in Didam/Zevenaar. Bekijk onze openingstijden hier!

Bij Pick-up & Return service komen wij de Jura koffiemachine halen en brengen. In speciale transportkisten zorgen wij voor een beschermd vervoer van de koffiemachine. Mocht je een leenmachine tijdens het onderhoud/reparatie wensen, dan is dit ook mogelijk
Neem contact met ons op voor de tarieven en voorwaarden voor Pick-up&Return en leenmachines.

Servicebeurt in ons Service Center

Wij zullen eerste de koffiemachine onderzoeken op de algehele staat en werking zoals maalgraad, dosering molen, lekkages, slijtage en andere defecten. Door onze expertise in Jura koffiemachines weet je direct waar je aan toe bent.
Door middel van een prijsopgave zullen wij een voorstel doen voor reparatie en/of onderhoud. Je wordt dus eerst op de hoogte gebracht van de reparatie- en onderhoudskosten.

Wanneer de prijsopgave akkoord zullen wij de machine service geven volgens de kwaliteitsstandaarden van Jura. Binnen 1 tot 3 werkdagen zal de machine weer klaar zijn voor afhalen of het retour brengen.

Neem contact met ons op


 

Preventief Onderhoud

Voorkomen is beter dan genezen. Door preventief onderhoud uit te laten voeren aan je Jura koffiemachine kunnen wij vroegtijdig sommige defecten constateren die verdere kosten kunnen voorkomen als gevolgschade van het defect. Preventief onderhoud verlengt niet alleen de levensduur van de Jura koffiemachine maar zorgt er ook voor dat je kunt blijven genieten van de optimale smaak uit de machine.

Werkzaamheden tijdens preventief onderhoud
Uw machine wordt voorzien van de laatste software update(s)
Revisie zetgroep
Reinigen en afstellen molen
Reining koffie uitloopjes
Vervangen kleinmateriaal als O-ringen
Doorlopen van reinigingsproces
Doorlopen van ontkalkingsproces
Reinigen van interieur & exterieur

 

N.B. Mochten er andere componenten aan vervanging toe zijn, dan wordt dit in overleg gedaan of op nacalculatie.