Koffiebonen

Bent u op zoek naar een smakelijke koffie voor de bereiding van uw espresso, cappuccino, latte macchiato of de gewone lungo? Daarvoor bent u bij Hendriks Coffee aan het juiste adres. Of uw voorkeur nou uitgaat naar een krachtige melange van arabica en robusta koffiebonen, of naar een licht acidische 100% arabica. Uiteraard zijn onze koffies degelijk verpakt in een gelamineerde zak met luchtventiel voor het optimale behoud van aroma. Alle koffies op onze website zijn direct uit voorraad leverbaar.

Koffiebonen

Hendriks Coffee

Onze eigen samengestelde melanges, speciaal voor volautomaten als Jura koffiemachine en onze eigen koffiemachinelijn JOLT. Deze melanges komen dan ook het allerbeste uit jouw volautomaat, omdat wij gebruik maken van premium kwaliteit koffiebonen en dat proef je!

Meer informatie

Marcafè

Sinds 2015 importeren wij de koffiebonen van de Italiaanse brander Marcafè. Toen wij deze koffiebonen tegenkwamen, waren wij verkocht! Unieke koffiebonen die op Italiaanse wijze gemelangeerd en gebrand voor het echte Italiaanse koffiemoment. Wij zijn er van overtuigd dat je deze smaken nog niet eerder geproefd hebt in andere Italiaanse merken als Illy, Segafredo of Lavazza.

Meer informatie

Proefpakketten

Nog niet bekend met onze koffie of wil je eens andere smaken proberen? Wij hebben diverse pakketten samengesteld zodat jij onze koffiebonen een keer kunt proberen. Tevens zit er een extra korting op het pakket!

Meer informatie