Hendriks Coffee
Direct koffie bestellen

Showrooms Hendriks Coffee

Hendriks Coffee heeft op twee vooraanstaande locaties in Nederland Showrooms. Naast onze vestiging in Didam, verwelkomen wij u ook graag in onze showroom in Nijmegen. Met deze strategisch gelegen locaties streven wij ernaar om onze klanten  toegang te bieden tot onze hoogwaardige koffieproducten en uitstekende service.


Showroom Didam

Aalsbergen 7

Een showroom en tevens het hoofdkantoor van Hendriks Coffee is (tijdelijk) gevestigd in Didam. In deze showroom willen we u kennis laten maken met onze Service en kwaliteit. Zo ontvangen we u graag doordeweekse dag of op zaterdag om u van de beste informatie te voorzien.

Onze showroom bevindt zich op het bedrijventerrein de Kollenburg. Zodra u dit bedrijventerrein betreedt, bevindt u zich op de straat Aalsbergen. Op nummer 7 verwelkomen wij u graag in onze showroom.

Service

Zes dagen per week staan wij tot uw dienst in Didam. Of u nu op zoek bent naar een koffiemachine of te maken heeft met een storing aan uw huidige apparaat, wij zijn er om u van dienst te zijn.

Naast het verstrekken van informatie en advies over Jura koffiemachines, streven wij bij Hendriks Coffee naar het leveren van optimale service. Indien uw Jura koffiemachine niet naar behoren functioneert, bieden wij kosteloos een onderzoek aan om het probleem te identificeren. Mocht er sprake zijn van een defect, dan voorzien wij u graag van passend advies. Dit kan variëren van een reparatie tot het benutten van eventuele garantievoorwaarden door de machine naar Jura te sturen voor reparatie.

Uw partner in Jura & Koffie

In onze showroom in Didam kunnen klanten de nieuwste modellen van Jura ervaren en hun functionaliteiten uitproberen voordat ze een aankoop doen. Of je nu op zoek bent naar een compacte machine voor thuisgebruik of een krachtige machine voor in een zakelijke omgeving, ons assortiment van Jura-koffiemachines biedt voor elk wat wils.

Op dit moment hebben we diverse particuliere Jura-machines en professionele Jura & JOLT-koffiemachines klaarstaan in Didam.Showroom Nijmegen

Nina Simonestraat 80

Onze showroom in Nijmegen is gunstig gelegen tussen het stadscentrum en de rivier de Waal. Deze strategische locatie stelt ons in staat om onze klanten in de regio Nijmegen optimaal van dienst te zijn. Je vindt ons hier van woensdag tot en met zaterdag, klaar om je te verwelkomen en te adviseren over Jura koffiemachines.

Kom gerust een keer langs in onze showroom in Nijmegen. Dan helpen we u graag verder!

Service

Op dit moment worden onderhoud en reparaties aan machines niet uitgevoerd in Nijmegen, maar in Didam. Klanten zullen hier echter weinig van merken, omdat er vier keer per week heen en weer wordt gereden tussen Didam en Nijmegen. Dus wanneer u uw machine bij ons in Nijmegen brengt, staat deze dezelfde dag nog in onze werkplaats in Didam voor service.

Voor zakelijke klanten doen wij ook service & reparatie op locatie. Wil u hier meer over weten? Klik dan hier

Uw partner in Jura & Koffie

In onze showroom staan onze koffie-experts klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te voorzien van deskundig advies, of het nu gaat om de perfecte koffiemachine voor thuis of op kantoor. Bij ons vind je een uitgebreide collectie Jura-koffiemachines en een brede selectie van hoogwaardige koffiebonen, zodat er voor elke smaakvoorkeur wel iets te vinden is.

Op dit moment hebben we diverse particuliere Jura-machines en professionele Jura & JOLT-koffiemachines klaarstaan in Nijmegen.