Hendriks Coffee
Direct koffie bestellen

Onze projecten

Hieronder vind je een greep van onze projecten en de verschillende klanten die wij bedienen.

EuroParcs

EuroParcs onderscheidt zich van andere vakantieparken door haar hoogwaardige voorzieningen en faciliteiten op haar parken.

Hendriks Coffee heeft de luxe vakantiewoningen op drie parken voorzien van een Jura koffiemachine voor particulier gebruik. Ook op het hoofdkantoor en de recepties van verschillende vakantieparken verzorgt Hendriks Coffee de koffievoorziening.


 

TotaalBED

Beddengigant TotaalBED zocht voor haar 21 vestigingen én hun hoofdkantoor een betrouwbare koffieleverancier. Na een korte proefperiode heeft TotaalBED ervoor gekozen alle locaties uit te rusten met een HC OfficeLine ES. Op maandelijkse basis worden de locaties bezorgd en bevoorraad met koffie, thee, koek, snoep en alle aanverwante producten.


 

Certis Europe

In het najaar van 2019 was Certis Europe op zoek naar een totaalleverancier die voor hen alle koffie-gerelateerde zaken uit handen kon nemen. Voor hen was het van belang dat de leverancier van de koffievoorziening tevens alle voorkomende technische storingen kon oplossen.

Na een koffieproef op locatie heeft Certis Europe gekozen voor twee Jura GIGA X8c Chroom én de Marcafè Diamante.


 

K+V Management Search B.V.

Bij het vernieuwen van het kantoor van K+V Management Search B.V. was ook de koffiehoek toe aan een upgrade. Zoekend naar de beste smaak kwamen zij bij Hendriks Coffee terecht. Na een proef in de showroom in Zevenaar is de keus gevallen op twee Jura GIGA X3c en de Marcafè Crema Super.

Al met al staat de opstelling perfect in hun kantine!

Ook benieuwd naar de mogelijkheden in jouw bedrijf?

Als je op zoek bent naar uitstekende kwaliteit voor een scherpe prijs, wacht dan niet en neem direct contact met ons op. Wij adviseren je graag hoe wij de koffievoorziening bij jullie op orde kunnen brengen!

Neem contact met mij op