Jura GIGA 6 Aluminium

De Jura GIGA 6 is dé alleskunner en het vlaggenschip van Jura. Met haar touchscreen bediening en 2 molens ben jij verzekerd van de allerbeste koffie- en melkspecialiteiten. Beter kan gewoon niet!

Bekijk ook onze review over deze krachtpatser

Bekijk onze review

Deze machine staat in onze showroom:

3.490,00 incl. btw

Beschikbaar via nabestelling

Vraag/showroom bezoeken?

Double Power, Double Action voor 28 specialiteiten

Ultiem koffiegenot is het resultaat van ideale extractieomstandigheden. Trendspecialiteiten zijn het totaal van perfecte ingrediënten. Daarom beheerst de nieuwe GIGA 6 drie verschillende bereidingsprocessen voor koffie en de optimale opwarming en opschuiming van melk. Deze sterke punten laat hij zien tijdens de bereidingsprocessen van trendspecialiteiten. Dankzij een compleet nieuw binnenwerk met de gebundelde kracht van twee verwarmingssystemen en twee pompen kunnen koffie en melk of melkschuim tegelijkertijd worden bereid. Daarmee worden voor koffieliefhebbers zelfs hippe mixdrankjes als caffè latte, flat white of cortado toegankelijk gemaakt. Het nieuwe prestigeobject van JURA bereidt desgewenst zelfs twee specialiteiten tegelijk. Melk en melkschuim kunnen geheel worden afgestemd op de individuele smaak en op 10 temperatuur­niveaus worden geprogrammeerd.

Twee elektronisch verstelbare keramische schijfmolens

De 2 elektronisch verstelbare keramische schijfmolens, die van een van de hardste materialen met de hoogste precisie zijn gemaakt, staan garant voor de ideale fijnheid van de koffie. De Automatic Grinder Adjustment (A.G.A.) zorgt voor een constant perfect resultaat, een molenleven lang. De beide zelfafstellende molens geven de mogelijkheid twee verschillende koffiesoorten te gebruiken, naar keuze afzonderlijk of als mengsel. Dit kan in 25 %-stappen vrij worden gekozen (bijv. 100 % links, 75 % links / 25 % rechts, 50 % links / 50 % rechts) en maakt steeds de perfecte, individuele melange mogelijk.

Kunstmatige intelligentie

Met de GIGA 6 doet kunstmatige intelligentie zijn intrede in de bediening. Het 4,3″ grote touchscreen kleurendisplay met hoge resolutie toont de gebruiker uitsluitend relevante informatie. Met een zelflerend algoritme worden de persoonlijke voorkeuren van genot herkend en wordt het startscherm daaraan aangepast. Zo verschijnen daar de 2, 5 of 8 favoriete specialiteiten. De gepresenteerde afbeeldingen en symbolen zijn zelfverklarend, uitgekiend en gereduceerd tot wat absoluut essentieel is. Aan specialiteiten kunnen individuele namen worden gegeven, die ook kunnen worden getoond of verborgen.

Vijf-sterrenbediening

De ingenieurs van JURA hebben met name aandacht besteed aan het concept voor de nieuwe constructie van de restwaterbak. De restwaterbak is geschikt voor de vaatwasser en kan met één hand worden weggenomen, geleegd en weer worden geplaatst. Doordat het zwaartepunt optimaal ligt, wordt er niets gemorst. Eenvoudig, schoon, snel, comfortabel – het 5-sterren-idee is zichtbaar tot in het kleinste detail.

Eigenschappen
Artikelnummer

15394

Bereiding

Ristretto
2 x Ristretto
Espresso
2 x Espresso
Koffie
2 x Koffie
Cappuccino
2 x Cappuccino
Caffè latte / Koffie verkeerd
2 x Caffè latte / Koffie verkeerd
Espresso macchiato / Macchiato
2 x Espresso macchiato / Macchiato
Latte macchiato
2 x Latte macchiato
Flat White
2 x Flat White
Cortado
2 x Cortado
Melkschuimportie
2 x Melkschuimportie
Portie melk
2 x Portie melk
Heet water

Functionaliteit

Gemalen koffie, One Touch Cappuccino, Touchscreen

Aanbiedingen

Nee

Molen

Twee elektronisch verstelbare keramische schijfmolens

Variabele Zetgroep

5 – 16 g Vacuüm

Pulse Extraction Process (P.E.P.)

Ja

Capaciteit Watertank

2,6 Liter

Inhoud Bonenreservoir

2 x 280 gram

Afmetingen B x H x D

32,0 x 41,5 x 49,7 cm

Geen reviews beschikbaar.
Uitgebalanceerde melanges van
Hendriks Coffee
proef onze koffie

Offerte aanvragen

Vul hieronder het formulier in en dan nemen wij contact met u op.
  • Hidden

Ik heb een vraag

Heb je een vraag over dit product? Stel je vraag hieronder via het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op (binnen enkele uren reactie!)