Hendriks Coffee
Direct koffie bestellen

Reparatie en Onderhoud

Uw Vertrouwde Partner voor Jura Koffiemachine

Bij Hendriks Coffee begrijpen we de waarde van uw Jura koffiemachine als een essentieel onderdeel van uw dagelijkse routine. Als geautoriseerd Service Partner van Jura, zijn we trots om hoogwaardige reparatie- en onderhoudsdiensten aan te bieden om ervoor te zorgen dat uw koffiemachine optimaal blijft presteren.

Deskundige Reparaties

Onze gecertificeerde technici zijn getraind door Jura en beschikken over uitgebreide ervaring in het diagnosticeren en repareren van diverse Jura volautomaten. Of het nu gaat om een storing, een defect onderdeel of een algemene servicebeurt, wij zorgen ervoor dat uw Jura koffiemachine snel en efficiënt wordt hersteld.

Heeft u een storing met uw Jura koffiemachine?

Kijk dan hier wat u zelf kunt doen!

Preventief Onderhoud:

Voorkomen is beter dan genezen. Met ons periodiek onderhoudsprogramma kunnen we potentiële problemen identificeren en aanpakken voordat ze zich ontwikkelen tot grotere complicaties. Regelmatig onderhoud verlengt niet alleen de levensduur van uw Jura koffiemachine, maar zorgt er ook voor dat u blijft genieten van heerlijke koffie van top kwaliteit.

Onderhoud afspraak maken

Originele Jura Onderdelen

Als officiële Service Partner gebruiken we uitsluitend originele Jura onderdelen om de prestaties van uw koffiemachine te waarborgen. De Jura onderdelen zijn van hoge kwaliteit en zorgt dat de reparaties effectief en duurzaam zijn. Wat er voor zorgt dat uw koffiemachine na een reparatie bij Hendriks Coffee, weer klaar is voor dagelijks gebruik.

Onze werkwijze

Inname

Voor reparatie of onderhoud kunt u uw machine binnen onze openingstijden altijd afgeven in een van onze vestigingen. U hoeft hiervoor geen aankondiging te doen of een afspraak te maken. Dit kan zowel in onze vestiging in Nijmegen als in Didam/Zevenaar. Bekijk onze openingstijden hier!

Onderzoek

Uw machine wordt getest en de oorzaak van mogelijke klachten wordt onderzocht. Voor reparaties zal vooraf een prijsopgave opgesteld worden, voor onderhoudsbeurten hebben we vaste tarieven voor de verschillende Jura machines. Besluit u na een prijsopgave om uw machine niet te laten herstellen, dan kunt u uw machine kosteloos ophalen of laten afvoeren.

Waarom kiezen voor Hendriks Coffee?

  • Geautoriseerd door Jura: Onze technici zijn Jura-gecertificeerd, wat betekent dat ze beschikken over de nodige expertise om uw koffiemachine op de juiste manier te repareren en onderhouden. Tevens worden software-updates voor uw machine altijd doorgevoerd.
  • Efficiënt en Snel: We begrijpen dat u niet lang zonder uw geliefde koffiemachine wilt zitten. Onze service is ontworpen voor snelheid en efficiëntie, zodat u zo snel mogelijk weer kunt genieten van uw favoriete kopje koffie.
  • Klantgerichtheid: Uw tevredenheid staat bij ons voorop. We streven naar een uitstekende klantenservice en open communicatie gedurende het hele proces.

Vertrouw op Hendriks Coffee als uw betrouwbare partner voor Jura koffiemachine reparatie en onderhoud. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken en ervaar de kwaliteit van onze service. Uw perfecte kopje koffie wacht op u!