Hendriks Coffee
Direct koffie bestellen

Reparatie en Onderhoud

Vertrouwde Service Partner voor Jura Koffiemachine

Bij Hendriks Coffee begrijpen we de waarde van jouw Jura koffiemachine als essentieel onderdeel van jouw dagelijkse kop koffie. Dagelijks moet de Jura koffiemachine jouw voorzien van lekkere koffie en wil je graag dat deze zonder problemen werkt.

Als geautoriseerd Service Partner van Jura, zijn wij trots op onze hoogwaardige reparatie- en onderhoudsdiensten om jouw Jura koffiemachine optimaal te laten presteren zodat jij elke dag van jouw kop koffie kunt genieten.

Deskundige Reparaties

Onze gecertificeerde monteurs zijn getraind door Jura Nederland en beschikken over uitgebreide ervaring in het diagnosticeren en repareren van alle type Jura volautomaten. Of het nu gaat om een storing, een defect onderdeel of een algemene servicebeurt, wij zorgen ervoor dat jouw Jura koffiemachine snel en efficiënt wordt hersteld.

Heeft u een storing met uw Jura koffiemachine?

Kijk dan hier wat u zelf kunt doen!

Preventief Onderhoud

Voorkomen is beter dan genezen. Door preventief onderhoud uit te laten voeren aan je Jura koffiemachine kunnen wij vroegtijdig sommige defecten constateren die verdere kosten kunnen voorkomen als gevolgschade van het defect. Preventief onderhoud verlengt niet alleen de levensduur van de Jura koffiemachine maar zorgt er ook voor dat je kunt blijven genieten van de optimale smaak uit de machine.

Onderhoud afspraak maken

Originele Jura Onderdelen

Als officiële Service Partner gebruiken we uitsluitend originele Jura onderdelen om de prestaties van jouw koffiemachine te waarborgen. Onze ervaring leert dat de originele Jura onderdelen vele malen langer meegaan en tevens de kwaliteit van de Jura koffiemachine verzekeren.

Onze werkwijze

Inname

Voor reparatie of onderhoud kun je jouw machine binnen onze openingstijden altijd afgeven in een van onze vestigingen. U hoeft hiervoor geen aankondiging te doen of een afspraak te maken. Dit kan zowel in onze vestiging in Nijmegen als in Didam/Zevenaar. Bekijk onze openingstijden hier!

Onderzoek

Vervolgens zullen wij de koffiemachine uitlezen en eventuele software updates uitvoeren. We testen de koffiemachine op de gehele werking zoals maalgraad, dosering molen, lekkages, slijtage en andere defecten. Door onze expertise in Jura koffiemachine weet je direct waar je met de machine aan toe bent.

Prijsopgave wordt overlegd

Na het onderzoek zal er een prijsopgave voor reparatie en/of onderhoud opgesteld worden. Deze kosten worden vóór reparatie/onderhoud overlegd zodat je keuze hebt om bijvoorbeeld de reparatie nog uit te voeren, of toch besluit een nieuwe Jura koffiemachine te kopen.

Onderhoud en/of Reparatie

Als je akkoord bent gegaan met de prijsopgave, dan zullen wij het onderhoud en/of reparatie uitvoeren. Doorgaans hebben wij alle benodigde onderdelen op voorraad en kunnen wij binnen 1 tot 3 werkdagen de koffiemachine weer klaar hebben. De machine staat dan weer klaar in onze vestiging waar je de machine weer wilt ophalen.

Mocht je niet akkoord zijn met de prijsopgave en de machine niet meer willen repareren, dan berekenen wij hiervoor verder geen kosten. Je kunt de machine weer bij ons ophalen of wij verwijderen de machine.

Waarom kiezen voor Hendriks Coffee?

  • Geautoriseerd door Jura: Onze technici zijn Jura-gecertificeerd, wat betekent dat ze beschikken over de nodige expertise om uw koffiemachine op de juiste manier te repareren en onderhouden. Tevens worden software-updates voor uw machine altijd doorgevoerd.
  • Efficiënt en Snel: We begrijpen dat u niet lang zonder uw geliefde koffiemachine wilt zitten. Onze service is ontworpen voor snelheid en efficiëntie, zodat u zo snel mogelijk weer kunt genieten van uw favoriete kopje koffie.
  • Klantgerichtheid: Uw tevredenheid staat bij ons voorop. We streven naar een uitstekende klantenservice en open communicatie gedurende het hele proces.

Vertrouw op Hendriks Coffee als uw betrouwbare partner voor Jura koffiemachine reparatie en onderhoud. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken en ervaar de kwaliteit van onze service. Uw perfecte kopje koffie wacht op u!