Jura E6 Platina (EC)

Voor de koffie- en espressoliefhebber

Als u op zoek bent naar een koffiemachine die een perfecte kop koffie of espresso bereidt van de hoogste kwaliteit, dan is de Jura E6 Platina erg geschikt. Het is met de Jura E6 ook mogelijk om een cappuccino te bereiden door middel van het semi-one-touch principe.

De Jura E6 is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen:

Jura E6 Dark Inox (EC)

Jura E6 Piano White (EC)

Deze machine staat in onze showroom in:

979,00 incl. btw

Vraag/showroom bezoeken?

Jura E6 Platina EC

Perfect voor de koffieliefhebber

Sinds mei 2015 is het assortiment van Jura verrijkt met het verschijnen van de Jura E6 en de Jura E60. Met deze machines zet Jura, in het prijssegment tot € 1.000, scherp in. In de machines van de E-serie heeft Jura ook de Professional Aroma Grinder verwerkt en het P.E.P. systeem voor perfecte espresso’s. De ideale machine om het beste uit uw kopje koffie of espresso te halen!

Nieuw: Professional Aroma Grinder

De molen bepaalt voor een zeer groot deel de kwaliteit van de kop koffie. Waar Jura in 2015 al met de Aroma-G3 molen een grote stap zette, doet zij dit in 2020 weer. De Professional Aroma-molen is de nieuwe standaard voor het vlaggenschip van Jura. Hiernaast is de maaleenheid ook retentieloos. Dit betekent dat er bij iedere bereiding 70% minder gemalen koffie in de maaleenheid achterblijft wat blootgesteld wordt aan zuurstof en dus smaakverlies. Met deze molen geniet u iedere kop weer van vers gemalen koffie.

P.E.P. :Pulserend Extractie Proces

De premium koffiemachines van Jura zijn snel en zijn sneller geworden door de snelle maaleenheid, maar de snelheid in het zetproces was nog een aandachtspunt. Vooral als het ging om het zetten van een espresso waarbij het van belang is dat de koffie lang in contact is met water om alle aroma’s uit de koffieboon te trekken en in het kopje te krijgen. De Jura E6 heeft daarom het P.E.P. systeem gelanceerd, waarmee de pomp geregeld wordt en langzamer water doorlaat. Dit betekent dat de koffie langer in contact is met heet water en dus een volle body aan de espresso geeft.

Voordelen

  • Nieuwste maaleenheid; voor iedere kop koffie de beste smaak
  • P.E.P. Pulserend Extractie Proces
  • TFT-display voor eenvoudige bediening
  • Vaatwasbestendige melkschuimer voor maximale hygiëne
Eigenschappen
Artikelnummer

15440

Bereiding

Espresso 2 x Espresso Koffie 2 x Koffie Cappuccino Cappuccino Extra Shot Caffè Barista Lungo Barista Espresso macchiato Melkschuimportie Heet water

Functionaliteit

Semi-One-Touch, TFT Display

Aanbiedingen

Nee

Variabele Zetgroep

5 – 16 g Vacuüm

Pulse Extraction Process (P.E.P.)

Ja

Capaciteit Watertank

1,9 Liter

Inhoud Bonenreservoir

280 gram

Afmetingen B x H x D

28,0 x 35,1 x 44,6 cm

Geen reviews beschikbaar.
Uitgebalanceerde melanges van
Hendriks Coffee
proef onze koffie

Offerte aanvragen

Vul hieronder het formulier in en dan nemen wij contact met u op.

  • Hidden

Ik heb een vraag

Heb je een vraag over dit product? Stel je vraag hieronder via het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op (binnen enkele uren reactie!)