Jura Claris Waterfilter Smart+ 3 pack

Met het CLARIS Smart+-filterpatroon voorkom je ernstige verkalking en wordt het water wat je gebruikt in de machine ontdaan van smaak en geur bedervende stoffen.

De CLARIS Smart+ communiceert door middel van een RFID (Radio-Frequency IDentification) met de machine wanneer deze geplaatst wordt en schakelt de machine automatisch om van de ontkalkingsfunctie naar de filterfunctie.

Dit is mogelijk met de volgende Jura koffiemachines:

  • Jura GIGA-serie (GIGA 6,GIGA 10)
  • Jura Z-serie (Z6, Z8 en Z10)
  • Jura J-serie (J6, J8)
  • Jura S-serie (S8 en S80)
  • Jura E-serie (E4, E6, E60, E8 en E80)
  • Jura D-serie (D4, D6, D60)
  • Jura ENA 4 en ENA 8

44,00 incl. btw

Vraag/showroom bezoeken?

Het intelligente waterfilter

Door middel van de moderne RFID-technologie (Radio-frequency Identification) communiceert het filter met de koffiemachine. Wanneer het filter geplaatst wordt schakelt de machine automatisch over naar de filterfunctie van de koffiemachine. Tijdens het gebruik van het filter wordt het water gefilterd van kalk en van smaak en geurstoffen zodat je een optimale smaak in je kopje koffie krijgt.

Zuiver water voor heerlijke koffie

CLARIS Smart+ werkt volgens het professionele tegenstroomprincipe, en filtert altijd exact de waterhoeveelheid die nodig is voor de bereiding. Op deze manier wordt de filter efficiënt gebruikt. Hierdoor blijft geen staand en vooraf gefilterd water in het waterreservoir achter dat snel zou kunnen kiemen. Behalve kalk worden ook zware metalen en diverse smaak en geur bedervende stoffen gefilterd, zoals bijvoorbeeld chloor. De voor de gezondheid belangrijke mineralen blijven in het water behouden. Het resultaat: zuiver water voor volmaakte koffiespecialiteiten en een optimale bescherming van de volautomaat tegen kalk.

Automatische filterdetectie

Om een dialoog tussen filter en volautomaat mogelijk te maken, maakt JURA gebruik van de moderne RFID-technologie. Ieder apparaat met het intelligente watersysteem (Intelligent Water System, I.W.S.®) herkent automatisch wanneer een filter geplaatst wordt, schakelt zelfstandig om naar filterbedrijf en start vervolgens de spoeling. Als de filter bijna opgebruikt is, signaleert de volautomaat dat de filter binnenkort vervangen moet worden. Als de filter niet wordt vervangen, activeert het apparaat de ontkalkingsmodus. Na gebruik verschijnt het verzoek tot ontkalking. De ontkalking kan echter alleen bij een verwijderde filter worden uitgevoerd. Een verkeerde behandeling als gevolg van misverstanden behoort hierdoor definitief tot het verleden.

Eigenschappen
Artikelnummer

24233

Inhoud verpakking

3 stuks

Geen downloads beschikbaar.
Geen reviews beschikbaar.
Uitgebalanceerde melanges van
Hendriks Coffee
proef onze koffie

Offerte aanvragen

Vul hieronder het formulier in en dan nemen wij contact met u op.

  • Hidden

Ik heb een vraag

Heb je een vraag over dit product? Stel je vraag hieronder via het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op (binnen enkele uren reactie!)