Marcafè Crema Bar 1kg

De Crema Bar is een samengestelde koffie uit de beste espressobonen, deze koffie kan aan alle behoefte van koffieliefhebbers voldoen.

De melange die exclusief voor de export is gemaakt wordt gewaardeerd door alle fijnproevers die van een omhullende smaak,volle body en romige espresso in hun kopje houden.

De smaak wordt benadrukt door de rijke hazelnoot gekleurde strepen die na het schenken van de koffie zichtbaar zijn in het kopje.

Verpakkingseenheid: 1000 gram

Doosverpakking: 6 x1000 gram

 

15,50 incl. btw

Staffelkorting
Aantal Prijs incl. BTW
1-5 € 15,50
6+ € 14,50
Vraag/showroom bezoeken?

Italiaanse degelijkheid

Een klassieke Italiaanse koffie die je kennis laat maken met de Italiaanse espresso cultuur. Deze koffie heeft een volle body met een scherp randje. Dit zorgt voor een unieke lichte smaak van hazelnoot die de Crema Bar karakteriseren. De Crema Bar is hierdoor erg geschikt voor espresso, koffie of cappuccino.De Crema Bar wordt door middel van de slow roast methode gebrand, dit wil zeggen dat de koffiebonen op lagere temperatuur gebrand worden maar voor langere tijd. deze ouderwetse manier van branden duurt wat langer dan gebruikelijk echter zorgt deze methode ervoor dat de aroma’s die in de koffiebonen aanwezig zijn worden behouden en krijgen de koffiebonen meer smaak.

Lekkere Espresso koffie

Verpakkingseenheid 1000 gram

Brandwijze: Slow roasted

Branding: Donker

Smaak: Romige volle afdronk, Krachtig,

Sterkte: Extra Sterk

Eigenschappen
Gewicht

1000 gram

Branding

Donker

Sterkte

Sterk

Geen downloads beschikbaar.
Geen accessoires beschikbaar.
Geen reviews beschikbaar.
Uitgebalanceerde melanges van
Hendriks Coffee
proef onze koffie

Offerte aanvragen

Vul hieronder het formulier in en dan nemen wij contact met u op.

  • Hidden

Ik heb een vraag

Heb je een vraag over dit product? Stel je vraag hieronder via het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op (binnen enkele uren reactie!)