Jura Cool Control 0,6 liter Zwart (EB)

Goed gekoeld, perfect geserveerd

Luchtige en fijne melkschuim of warme melk voor trendy koffiespecialiteiten lukken perfect als de melk vóór het verwarmen en opschuimen bij een temperatuur van 4° C vers gehouden wordt.

De Cool Control houdt uw melk gekoeld. Door middel van de volume indicatie bovenop de koeler weet u wanneer de melk bijgevuld moet worden.

Omdat de Cool Control permanent naast de machine staat, is de melkslang altijd in het zicht. Hiervoor heeft jura een mooie accessoire ontwikkeld:

199,00 incl. btw

Vraag/showroom bezoeken?

Jura Cool Control 0,6 Liter

Het genot van trendspecialiteiten met melk wordt verder geperfectioneerd met de technisch en optisch volledig bijgewerkte Cool Control.

Melk met een ideale temperatuur van 4° C in combinatie met optimale hygiënische omstandigheden vormt de waardevolle basis voor de bereiding van melkspecialiteiten. Op 4° C heeft de melk de beste structuur om opgestoomd te worden wat resulteert in een perfecte dikke schuimlaag.

De Cool Control komt in een elegant design van robuuste materialen en hoogwaardige details van aluminium. Bovenop de Cool Control is snel af te lezen hoeveel melk nog in de melkhouder zit. Dit gebeurt op basis van gewicht. Zodra er te weinig melk in de koeler zit, zal er een akoestisch signaal klinken en een rood lampje branden om aan te geven dat de melkhouder leeg is.

Het is mogelijk om door middel van een Wireless Transmitter de Cool Control met je Jura volautomaat te koppelen. Bekijk goed of jouw volautomaat hiervoor geschikt is.

Eigenschappen
Artikelnummer

24281

Geen downloads beschikbaar.
Geen reviews beschikbaar.
Uitgebalanceerde melanges van
Hendriks Coffee
proef onze koffie

Offerte aanvragen

Vul hieronder het formulier in en dan nemen wij contact met u op.

  • Hidden

Ik heb een vraag

Heb je een vraag over dit product? Stel je vraag hieronder via het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op (binnen enkele uren reactie!)