Jura voor thuis

Hendriks Coffee is geautoriseerd dealer van het Zwitserse koffiemachine merk Jura koffiemachines. De Zwitserse kwaliteit is terug te vinden in iedere Jura koffiemachine
zodat u iedere kop weer kunt genieten van een perfecte kop koffie.
De smaak uit Jura koffiemachines is onovertroffen en dat bewijst Jura wel met het feit
dat ze al ruim 4.000.000 koffiemachines wereldwijd geproduceerd hebben.

Jura voor thuis

GIGA serie

Meer informatie

Z-serie

De Z-serie van Jura is het premium segment waarbij Jura de nieuwe standaard van koffiezetten neerzet. De Z staat daarom ook voor Zukunft (Toekomst in het Duits) en met deze serie innoveert Jura haar technieken en design.

Meer informatie

S-serie

Met de komst van deze nieuwe S-serie brengt Jura weer een machine op de markt waar je niet omheen kunt. Het touchscreen is een echte eye-catcher en trekt meteen je aandacht. Het Touchscreen is bij de S8 en de S80 weggewerkt in het frontpaneel wat zorgt voor één geheel. De Jura S8 is verkrijgbaar in Chroom, Moonlight Silver en Piano Black.

Meer informatie

ENA-serie

Meer informatie

D-serie

De nieuwe D-serie van Jura is gebaseerd op de C-serie en E-serie. Zo heeft de machine alle kenmerken en bediening van voorheen de C-serie, maar is de stoompijp voor cappuccino net naast de koffieuitloop geplaatst. Zo hoef je niet meer je kopje na een melkbereiding te verzetten wat zorgt voor eenvoud. Met de eenvoudige draai- en drukknop wissel je snel af tussen koffie en espresso en zet je met een handomdraai een goede espresso en koffie.

Meer informatie

Accessoires

Meer informatie