Jura Melksysteemreiniger Mini Tabs 180g

De voordelen:
  • Handig doseer kliksysteem
  • Goed voor ca. 60 reinigingen

Met de Click & Clean doseerpotje voeg je eenvoudig melkreiniger toe bij het uitvoeren van de melksysteemreiniging. Druk op de blauwe doseerknop en je krijgt precies de juiste dosering melksysteemreiniger.

Inhoud: 180 gram ~ 60 reinigingen

28,00 incl. btw

Vraag/showroom bezoeken?

JURA heeft met de technologie voor microschuim opnieuw de grenzen verlegd. De revolutionaire technologie voor microschuim zorgt voor melkschuim met fijne poriën met een lang aanhoudende consistentie, en maakt het genot tot een waar feest voor gehemelte en tong. Zo kunt u van uw koffiespecialiteiten zoals Latte Macchiato, Cappuccino, Espresso Macchiato of Flat White op het allerhoogste niveau genieten. Om altijd op het hoogste niveau van uw koffiespecialiteiten te kunnen genieten, is de melksysteemreiniger ontwikkeld. De formule is perfect afgestemd op het gebruik in volautomaten voor koffiespecialiteiten van JURA, en garandeert een zeer effectieve en behoedzame reiniging, waardoor de levensduur van uw volautomaat wordt verlengd. Door het spoelen van uw melkuitloop met de reiniger worden melkresten en melkvetten verwijderd, en is de volautomaat voor het volgende gebruik hygiënisch schoon.

Eigenschappen
Artikelnummer

24211

Inhoud verpakking

Doseerpotje 180 gram / 60 reinigingen

Geen downloads beschikbaar.
Geen reviews beschikbaar.
Uitgebalanceerde melanges van
Hendriks Coffee
proef onze koffie

Offerte aanvragen

Vul hieronder het formulier in en dan nemen wij contact met u op.

  • Hidden

Ik heb een vraag

Heb je een vraag over dit product? Stel je vraag hieronder via het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op (binnen enkele uren reactie!)