Jura E8 Piano Black (EC)

Kwaliteit met één druk op de knop

De nieuwste generatie van de E8 (2023) voldoet in elk opzicht aan de hoge eisen die door Jura worden gesteld. Deze Jura E8 Piano Black bezit dan ook nieuwste technieken als het P.E.P.-systeem, Vacuüm Clean zetgroep en de P.A.G2- molen. Hiermee is deze Jura koffiemachine in haar prijsklasse onverslaanbaar op smaak en prestatie.

De Jura E8 is tevens te verkrijgen in de uitvoeringen:

1.319,00 incl. btw

Deze machine staat in onze showroom:

  • Nijmegen (Piano White, Dark Inox, Platina)
  • Didam (Piano White, Dark Inox, Platina)
Vraag/showroom bezoeken?

Jura E8 Piano Black EC

Met één druk op de knop

Met het grote kleurendisplay (van 3.5″) wordt het duidelijk dat u met één druk op de knop een Flat White, Cappuccino of Latte Macchiato kunt zetten. Vervolgens hoeft u alleen nog maar te wachten totdat de bereiding klaar is. Met de Easy Cappuccinatore kunt u de opschuimer afstellen op de door u gewenste melkschuimvolume. Met de Jura E8 Piano Black kunt u tevens een portie melk zetten, ideaal voor bijvoorbeeld chocomel. De melkopschuimer is tevens vaatwasserbestendig waardoor deze optimaal gereinigd wordt. U hoeft de opschuimer alleen maar los te halen en in de vaatwasser te doen.

*Nieuw* Professional Aroma Grinder

Sinds september 2023 heeft Jura nu ook de E8 voorzien van een Professional Aroma Grinder (P.A.G2). Deze koffiemolen is het meest recent nieuwe maalwerk van Jura wat voorheen alleen in de Premium Serie van Jura gebruikt werd. Deze Professional Aroma Grinder heeft als unieke eigenschap dat de maalgraad na verloop van tijd gelijk blijft. Dit zorgt ervoor dat de koffiesmaak gedurende de levensduur optimaal blijft.

P.E.P.: Pulserend Extractie Proces

De premium koffiemachines van Jura zijn snel en zijn sneller geworden door de snelle maaleenheid, maar de snelheid in het zetproces was nog een aandachtspunt. Vooral als het ging om het zetten van een espresso waarbij het van belang is dat de koffie lang in contact is met water om alle aroma’s uit de koffieboon te trekken en in het kopje te krijgen. De Jura E8 heeft daarom het P.E.P. systeem, waarmee de pomp geregeld wordt en langzamer water doorlaat. Dit betekent dat de koffie langer in contact is met heet water en dus een volle body aan de espresso geeft.

Eigenschappen
Artikelnummer

15585

Bereiding

Espresso 2 x Espresso Koffie 2 x Koffie Cappuccino Cappuccino Extra Shot Caffè Barista Lungo Barista Espresso doppio Espresso macchiato / Macchiato Cortado Latte macchiato Latte macchiato Extra Shot Flat white Flat White Extra Shot Melkschuimportie Heet water

Functionaliteit

Gemalen koffie, One Touch, TFT Display

Aanbiedingen

Nee

Variabele Zetgroep

5 – 16 g Vacuüm

Pulse Extraction Process (P.E.P.)

Ja

Capaciteit Watertank

1,9 Liter

Inhoud Bonenreservoir

280 gram

Afmetingen B x H x D

28,0 x 35,1 x 43,9 cm

Uitgebalanceerde melanges van
Hendriks Coffee
proef onze koffie

Offerte aanvragen

Vul hieronder het formulier in en dan nemen wij contact met u op.

  • Hidden

Ik heb een vraag

Heb je een vraag over dit product? Stel je vraag hieronder via het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op (binnen enkele uren reactie!)