Jura X6 (EA)

Koffie- en espressospecialist op het werk

Met de Jura X6 voor handen weet je één ding zeker;

Perfecte koffie-, espresso- en heet water bereiding.

Simpeler en robuuster kan Jura de koffiemachine niet maken

voor de werkplek. Melkspecialiteiten zijn met de Jura X6 dus niet mogelijk, maar dat maakt de machine dan ook erg makkelijk te reinigen door de intelligente onderhoudsprogramma’s.

Vanaf 2.728,55 incl. btw

Exclusief BTW

Vraag/showroom bezoeken?

Koffie- en espressospecialist op het werk

Met de Jura X6 voor handen weet je één ding zeker; Perfecte koffie-, espresso- en heetwater bereiding. Simpeler en robuuster kan Jura de koffiemachine niet maken voor op kantoor en op het werk. Melkspecialiteiten zijn met de Jura X6 dus niet mogelijk, maar dat maakt de machine dan ook erg makkelijk te reinigen door de intelligente onderhoudsprogramma’s.

Modernste technologieën voor perfecte productbereiding

Ook in de Jura X6 zijn de nieuwste succesvolle technologieën te vinden. Zo heeft de Jura X6 een Professional Aroma Grinder, waarmee je verzekerd bent dat het maalsel ronduit perfect is.  Hierdoor is iedere kop vers gemalen koffie van optimale koffiesmaak.

Wat ook de smaak bevorderd bij de espresso’s is het P.E.P.-systeem (Pulse Extraction Process) waarbij er met dezelfde druk langzamer water door de koffie wordt gepompt. Dit zorgt voor een betere extractie en een espresso die in balans is.

De X6 kan voor de theeliefhebber 2 verschillende temperaturen heetwater bereiden. Zo kun je dus bij zwarte thee heetwater van 95 – 100 graden zetten en bij groene thee 70 – 75 graden voor de beste extractie van thee.

Intelligente reinigingsprogramma’s

Het reinigingsprogramma en ontkalkingsprogramma zijn eenvoudig uit te voeren door de instructies stap voor stap te volgen via het display.

Zakelijke Features

Wat de Jura X6 ook kenmerkt zijn de verschillende features die voor zakelijk gebruik ontworpen zijn. We sommen ze even op:

  • Kannenfunctie
  • Afsluitbare bonencontainer
  • Bonencontainer uitbreidbaar tot 1000 gram koffiebonen
  • Maalgraad afstelbaar met speciale sleutel
  • Producten blokkeerbaar
Eigenschappen
Artikelnummer

15154

Bereiding

Ristretto 2 x Ristretto Espresso 2 x Espresso Koffie 2 x Koffie Espresso doppio Grote koffie Heet water Water voor groene thee Koffie speciaal 2 x Koffie speciaal

Functionaliteit

TFT Display

Aanbiedingen

Nee

Variabele Zetgroep

5 – 16 g Vacuüm

Pulse Extraction Process (P.E.P.)

Ja

Capaciteit Watertank

5,0 Liter

Inhoud Bonenreservoir

500 gram

Afmetingen B x H x D

37,3 x 47,0 x 46,1 cm

Geen reviews beschikbaar.
Uitgebalanceerde melanges van
Hendriks Coffee
proef onze koffie

Offerte aanvragen

Vul hieronder het formulier in en dan nemen wij contact met u op.

  • Hidden

Ik heb een vraag

Heb je een vraag over dit product? Stel je vraag hieronder via het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op (binnen enkele uren reactie!)