Jura op het werk

Hendriks Coffee is geautoriseerd dealer van Jura Professional koffiemachines.
Deze koffiemachines zijn gemaakt voor zakelijk gebruik en zijn zeer geschikt voor kleine kantoren tot aan de grote kantoren en horeca. Jura Professional heeft verschillende koffiemachines in hun assortiment en wij helpen u graag bij de keuze welke Jura Professional koffiemachine u het beste kunt gebruiken op het werk.

Jura op het werk

GIGA Professional

In het groot zakelijk segment van Jura Professional vinden we de gerenommeerde GIGA-serie van Jura. In de GIGA-serie zijn de krachtpatsers onder de koffiemachines te vinden en voor zowel op kantoor als voor in de horeca. Met de hoogstaande Zwitserse technieken verzekeren deze machines je van de beste bereidingen met één druk op knop. Ze zijn geschikt om zelfs 2 melkspecialiteiten tegelijkertijd te zetten óf met een extra Speed-functie tijdens piekmomenten.

Meer informatie

X-serie

De nieuwe X-lijn van Jura is ideaal voor op het werk en kantoor. Het design is robuust en de capaciteit is groot. Iedereen kan deze machine bedienen en de schoonmaak van deze machine is simpel. Met de nieuwste technologieën ben je verzekerd van perfecte productbereidingen. Met de Jura X10 en de Jura X8 zet je snel 2 cappuccino’s tegelijk en met de Jura X6 heb je een espresso en koffiespecialist bij de hand. Tevens bevatten beide machines twee heetwaterstanden voor het zetten van zwarte thee (100 graden) en groene thee (70 graden).

Meer informatie

WE-serie

De Jura WE-serie is ideaal voor kleinzakelijk gebruik. Met een groter waterreservoir, bonenreservoir en grote residucapcaciteit maakt deze Jura erg gebruiksvriendelijk voor kleine kantoren waar geen vaste wateraansluiting mogelijk is. De 2 modellen in deze serie zijn de de Jura WE6 en de Jura WE8. Met de Jura WE6 zet je puur en alleen koffie en espresso en met de Jura WE8 is het mogelijk om met één druk op knop diverse melkspecialiteiten te zetten.

Meer informatie

Accessoires Zakelijk

Meer informatie