HC Reinigingstablet 2 fase 20 stuks

De voordelen:
  • Goed voor 20 reinigingen
  • Slechts 1 tablet nodig per reiniging

Wij hebben onze eigen reinigingstabletten ontwikkeld, speciaal voor de Jura koffiemachines. Deze 2 fase reinigingstabletten reinigen én beschermen je Jura koffiemachine van de oliën die in koffiebonen zitten en aanslaan in de Jura koffiemachine.

Voor het reinigingsprogramma van Jura is maar 1 reinigingstablet nodig.

In de pot zitten 20 stuks.

15,00 incl. btw

Inclusief BTW

€ 0,75 / Tablet

Vraag/showroom bezoeken?

1ste Fase : Effectieve reiniging

De koffievetten ofwel oliën die in koffiebonen zitten, gaan na verloop van tijd aanslaan in de zetgroep, slangen en uitloop van de Jura koffiemachine. Dit kan de oorzaak zijn voor verstoppingen en een slechte smaak. De 2 Fase reinigingstabletten van ons zijn ontwikkeld om de koffievetten als oliën uit het koffiesysteem van Jura te spoelen. Met het intelligente reinigingsprogramma van de Jura koffiemachine in combinatie met de kracht van deze 2 Fase tabletten wordt in de eerste fase de koffieaanslag in de zetgroep, slangen en uitloop losgeweekt en schoongespoeld. De vervuiling wordt effectief opgelost om verstoppingen te voorkomen en de smaak van de koffie optimaal te houden.

2de Fase: Duurzame Bescherming

Nadat de koffievetten weggespoeld zijn, zorgt de 2de fase ervoor dat de zetgroep beschermt wordt. De reinigingstablet zorgt ervoor dat de ringen in het zetsysteem niet aangetast worden zoals uitdroging van de ringen. Hiermee zorgt de 2de fase er dus voor dat de machine minder snel voor onderhoud of reparatie weggebracht moet worden.

Geschikt voor JURA, getest door onze technische dienst

Onze monteurs repareren en onderhouden dagelijks Jura koffiemachines en gebruiken deze tabletten, omdat de reinigingstabletten duidelijk goede prestaties bieden. Met slechts één tablet per reiniging zien onze monteurs perfecte reinigingsresultaten.

 

Eigenschappen
Inhoud

Pot à 20 tabletten

Gewicht per tablet

3,5 gram

Geschikt voor Jura

Ja

Geschikt voor Jolt

Nee

Geen downloads beschikbaar.
Geen reviews beschikbaar.
Uitgebalanceerde melanges van
Hendriks Coffee
proef onze koffie

Offerte aanvragen

Vul hieronder het formulier in en dan nemen wij contact met u op.

  • Hidden

Ik heb een vraag

Heb je een vraag over dit product? Stel je vraag hieronder via het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op (binnen enkele uren reactie!)