Jura GIGA 10 Diamond Black (EA)

Hot & Cold

De Jura GIGA 10 is uniek in technologie, design en mogelijkheden. Met het Cold Brew Process is het zelfs mogelijk om koude koffiespecialiteiten te ontdekken!

De Jura GIGA 10 Diamond Black is uit voorraad leverbaar!

Deze machine staat in onze showroom:

Bestel de Jura GIGA 10 en krijg deze machine als eerste in huis, geleverd door onze eigen bezorger!

3.299,00 incl. btw

Vraag/showroom bezoeken?

Meer keuze, meer aanpassingsmogelijkheden

Met in totaal 35 koffiespecialiteiten biedt de GIGA 10 de grootste keuze van alle volautomaten van JURA. De innovatieve werking van de volautomatische espressomachine biedt onbegrensde mogelijkheden voor individualisering! Geniet bijvoorbeeld van je Flat White met een extra shot sterke koffie. De overvloed aan koffiegenot wordt verdubbeld door het revolutionaire Cold Brew-systeem, waarbij alle specialiteiten ook koud worden bereid. Ten slotte is het dankzij de nieuwe koudwater bypass ook mogelijk om uitgebreide barista-specialiteiten te creëren. Creëer barista-ervaringen zoals in een trendy bar – gemakkelijk thuis!

Twee keramische molens voor nog meer plezier

Voor maximale professionaliteit heeft de GIGA 10 niet één, maar twee molens van hoogwaardig, duurzaam keramiek. Twee bonencontainers in een elegant turbinedesign, elk aangesloten op een molen, stellen je in staat om de ideale koffiesoort of de beste mix voor elk kopje te kiezen. Zo kunt u genieten van aromatische espresso van een intensievere, donkere branding en milde lungo- of melkspecialiteiten van een medium branding.

Panorama Coffee Panel voor een compleet nieuwe gebruikerservaring

Om de rijkdom aan instelmogelijkheden nooit uit het oog te verliezen en de GIGA 10 nog intuïtiever te bedienen, beschikt de volautomaat over een nieuw ontwikkeld, breed Panorama Coffee Panel met touch-functie. Met het nieuwe Panorama Coffee Panel van de GIGA 10 verlies je nooit het overzicht. Dankzij de intuïtieve bediening navigeer je eenvoudig door de schat aan instelmogelijkheden in de nieuwe gebruikersinterface. Met tikken en schuiven bereidt u eenvoudig uw favoriete specialiteit en past u deze volledig aan uw persoonlijke voorkeuren aan – of het nu gaat om grootte, intensiteit of de verhouding tussen koffie en melk en melkschuim – alles is mogelijk met de GIGA 10.

Sterke prestaties, sterk ontwerp

Deze geconcentreerde kracht en indrukwekkende prestaties komen perfect tot uitdrukking in het imposante ontwerp van de GIGA 10. Het front in elegant Diamond Black met verchroomde elementen en het op de troon geplaatste Panorama Coffee Panel stralen kalme superioriteit uit. De twee bonentrechters in turbinedesign doen denken aan de krachtige motor van een sportwagen en vatten zo luxe en topprestaties samen. Het nieuw ontworpen kopjesplateau maakt het harmonieuze totaalbeeld compleet. De GIGA 10 overtuigt door zijn indrukwekkend design, pure prestige en perfecte enscenering van eersteklas koffiegenot.
Eigenschappen
Artikelnummer

15478

Bereiding

Espresso 2 x Espresso Cold Brew Espresso Koffie 2 x Koffie Cold Brew Koffie Cappuccino Cold Brew Cappuccino Cappuccino Extra Shot Caffè latte / Koffie verkeerd Cold Brew Caffè latte / Koffie verkeerd Caffè latte / Koffie verkeerd Extra shot Americano 2x Americano Cold Brew Americano Lungo 2x Lungo Cold Brew Lungo Espresso doppio Cold Brew Espresso doppio Espresso macchiato / Macchiato Cold Brew Espresso macchiato / Macchiato Cortado Cold Brew Cortado Latte macchiato Cold Brew Latte macchiato Latte macchiato Extra Shot Flat White Cold Brew Flat White Flat White Extra Shot Kannetje koffie Melkschuimportie Portie melk Heet water Heet water voor groene thee

Functionaliteit

Gemalen koffie, Cold Extraction Process, Intelligent voorverwarmen, One Touch Cappuccino, Touchscreen

Pulse Extraction Process (P.E.P.)

Ja

Capaciteit Watertank

2.6l

Inhoud Bonenreservoir

2 x 280 gram

Afmetingen B x H x D

32 × 41.5 × 49.6 cm

Geen downloads beschikbaar.
Geen accessoires beschikbaar.
Uitgebalanceerde melanges van
Hendriks Coffee
proef onze koffie

Offerte aanvragen

Vul hieronder het formulier in en dan nemen wij contact met u op.

  • Hidden

Ik heb een vraag

Heb je een vraag over dit product? Stel je vraag hieronder via het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op (binnen enkele uren reactie!)