Jura S8 Piano Black (EA)

Kwaliteit naar jouw hand

De Jura S8 Piano Black bezit de nieuwste technieken als het P.E.P.-systeem, Vacuüm Clean zetgroep en de Professional Aroma Grinder. Hiermee is deze Jura koffiemachine in haar prijsklasse onverslaanbaar op smaak en prestatie.

Het TFT touchscreen laat je met één druk op de knop een Cappuccino, Latte Macchiato of Flat White bereiden. Tevens kun je met de profi Cappuccinatore de hoeveelheid melkschuim regelen en ook dus temperatuur van de melk.

De Jura S8 Piano Black is ook te verkrijgen  in:

Deze machine staat in onze showroom:

1.599,00 incl. btw

Beschikbaar via nabestelling

Vraag/showroom bezoeken?

Jura S8: perfecte bereiding door perfecte bediening

De S-serie heeft de prestaties van de succesvolle E8-serie van Jura. Maar met de vernieuwde S-serie pakt Jura de bediening hardhandig aan door een fantastisch touchscreen perfect weg te werken in het design van de Jura S8. De mogelijkheden met het vernieuwde touchscreen zijn uitgebreid te noemen en erg gebruiksvriendelijk. Het was nog nooit zo makkelijk om de koffiemachine op je eigen wensen af te stellen. Zo kun je zelfs je eigen kopje koffie met je eigen naam configureren met jouw persoonlijke instellingen. De Jura S-serie komt in 3 varianten: Jura S8 Chrome, de Jura S8 Moonlight Silver en de Jura S8 Piano Black. De Jura S8 Piano Black is de hoogste klasse in de S-serie. Deze is voorzien van de Professional Aroma Grinder, P.E.P. Systeem, vernieuwde zetgroep en de One Touch functie. Met één druk op de knop bereidt u eenvoudig en snel smaakvolle koffiespecialiteiten. Verder kenmerkt de S8 zich door de speciale hoogglans zwarte panelen aan de voorzijde en met de Profi Cappuccinatore die zelf vaatwasserbestendig is!

Specificaties Jura S8 Piano Black

Met één druk op de knop

Met het TFT display wordt het duidelijk dat u met één druk op de knop een Flat White, Cappuccino of Latte Macchiato kunt zetten. Vervolgens hoeft u alleen nog maar te wachten totdat de bereiding klaar is. Met de Profi Cappuccinatore kunt u de opschuimer afstellen op de door u gewenste melkschuimvolume. Met de Jura S8 Piano Black kunt u tevens een portie melk zetten, ideaal voor bijvoorbeeld chocomel. De melkopschuimer is tevens vaatwasserbestendig waardoor deze optimaal gereinigd wordt. U hoeft de opschuimer alleen maar los te halen en in de vaatwasser te doen.

*Nieuw* Professional Aroma Grinder

Sinds september 2020 heeft Jura nu ook de S8 voorzien van een Professional Aroma Grinder. Deze koffiemolen is het meest recent nieuwe maalwerk van Jura wat voorheen alleen in de Premium Serie van Jura gebruikt werd. Deze Professional Aroma Grinder heeft als unieke eigenschap dat de maalgraad na verloop van tijd gelijk blijft. Dit zorgt ervoor dat de koffiesmaak gedurende de levensduur optimaal blijft.

P.E.P.: Pulserend Extractie Proces

De premium koffiemachines van Jura zijn snel en zijn sneller geworden door de snelle maaleenheid, maar de snelheid in het zetproces was nog een aandachtspunt. Vooral als het ging om het zetten van een espresso waarbij het van belang is dat de koffie lang in contact is met water om alle aroma’s uit de koffieboon te trekken en in het kopje te krijgen. De Jura S8 Piano Black heeft het P.E.P. Systeem, waarmee de pomp geregeld wordt en langzamer water doorlaat. Dit betekent dat de koffie langer in contact is met heet water en dus een volle body aan de espresso geeft.

Eigenschappen
Artikelnummer

15381

Bereiding

Ristretto 2 x Ristretto Espresso 2 x Espresso Koffie 2 x Koffie Cappuccino Caffè latte / Koffie verkeerd Espresso macchiato / Macchiato Latte macchiato Flat white Melkschuimportie Portie melk Heet water Water voor groene thee

Functionaliteit

Gemalen koffie, One Touch, TFT-Touchscreen

Aanbiedingen

Nee

Variabele Zetgroep

5 – 16 g Vacuüm

Pulse Extraction Process (P.E.P.)

Ja

Capaciteit Watertank

1,9 Liter

Inhoud Bonenreservoir

280 gram

Afmetingen B x H x D

28,0 x 35,1 x 43,9 cm

Geen reviews beschikbaar.
Uitgebalanceerde melanges van
Hendriks Coffee
proef onze koffie

Offerte aanvragen

Vul hieronder het formulier in en dan nemen wij contact met u op.

  • Hidden

Ik heb een vraag

Heb je een vraag over dit product? Stel je vraag hieronder via het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op (binnen enkele uren reactie!)