Jura ENA5 Night Inox (EA)

De compacte & Elegante koffiemachine voor in elke keuken

De Jura ENA5, een nieuwe, stijlvolle en compacte toevoeging aan het assortiment van Jura, is ontworpen met het oog op elegantie en ruimtebesparing.

999,00 incl. btw

Vraag/showroom bezoeken?

Jura ENA5 Night Inox – Compact en Stijlvol

De Jura ENA5, een nieuwe, stijlvolle en compacte toevoeging aan het assortiment van Jura, is ontworpen met het oog op elegantie en ruimtebesparing. Ondanks zijn bescheiden omvang biedt deze machine geen compromissen als het gaat om functionaliteit. In feite beschikt deze koffiemachine over drie verschillende brouwprocessen: Heet, Koud en het innovatieve Light Brew. Met deze veelzijdige opties kunt u genieten van een breed scala aan smaken en temperaturen, allemaal met het gemak van een simpele druk op de knop.

Alle eigenschappen

Voordelen van de Jura ENA5 Night Inox:

  • Compacte stijlvolle koffemachine
  • Drie verschillende brouwprocessen: Heet, koud & Light Brew
  • Heerlijke koffie met één druk op de knop
  • Touchscreen

Light Brew:

Light Brew is een innovatief brouwproces ontwikkeld door Jura. Bij Light Brew wordt je perfecte kop koffie bereid op een lagere temperatuur en met minder koffie, wat resulteert in een tussenvariant tussen Cold Brew en een normale hete kop koffie. Door dit brouwproces, is deze koffiemachine ideaal voor mensen die de voorkeur geven aan een mildere koffie. Uiteraard zet deze koffiemachine ook sterke varianten zoals koffie en espresso.

De technische hoogstandjes van de Jura ENA5:

De Jura ENA5 Night Inox zit vol met de laatste innovaties van Jura.

  • Pulserend extractieproces (P.E.P.): Met deze functie wordt de beste extractie verkregen, zelfs bij bereidingen met een klein volume.
  • Cold Extraction Process: Genieten van een Cold Brew ? Met de Jura ENA5 is dat geen probleem. Koude koffiespecialiteiten zijn binnen handbereik.
  • Light Brew: Genieten van een mildere koffie op lagere temperatuur. De ENA5 kan Light Brew koffie zetten, waarbij de machine minder koffie bij 60 graden extraheerd.

 

 

 

Eigenschappen
Naam Machine

Jura ENA5 Night Inox

Artikelnummer

15696

EAN

7610917156962

Volume watertank

1,1 Liter

Inhoud bonenreservoir

125 gram

Afmetingen (B × H × D)

27,1 × 32,3 × 44,5 cm

Gewicht

9kg

Display

Touchscreen

Spanning/vermogen

230V, 1450W

Stroomsterkte

10A

Stand-byvermogen

<0,5W

Modeljaar

2024

Geen downloads beschikbaar.
Geen reviews beschikbaar.
Uitgebalanceerde melanges van
Hendriks Coffee
proef onze koffie

Offerte aanvragen

Vul hieronder het formulier in en dan nemen wij contact met u op.

 • Hidden

Ik heb een vraag

Heb je een vraag over dit product? Stel je vraag hieronder via het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op (binnen enkele uren reactie!)