Jura S8 Dark Inox (EB)

Kwaliteit naar jouw hand

De Jura S8 Dark Inox bezit de nieuwste technieken als het P.E.P.-systeem, Vacuüm Clean zetgroep en de Professional Aroma Grinder 2. Hiermee is deze Jura koffiemachine in haar prijsklasse onverslaanbaar op smaak en prestatie.

Het TFT touchscreen laat je met één druk op de knop een Cappuccino, Latte Macchiato of Flat White bereiden. Tevens kun je met de profi Cappuccinatore de hoeveelheid melkschuim regelen en ook dus temperatuur van de melk.

 

1.649,00 incl. btw

De Jura S8 Dark Inox (EB) staat in onze showrooms:

Vraag/showroom bezoeken?

Jura S8: perfecte bereiding door perfecte bediening

De S-serie heeft de prestaties van de succesvolle E8-serie van Jura. Maar met de vernieuwde S-serie pakt Jura de bediening hardhandig aan door een fantastisch touchscreen perfect weg te werken in het design van de Jura S8. De mogelijkheden met het vernieuwde touchscreen zijn uitgebreid te noemen en erg gebruiksvriendelijk. Het was nog nooit zo makkelijk om de koffiemachine op je eigen wensen af te stellen. Zo kun je zelfs je eigen kopje koffie met je eigen naam configureren met jouw persoonlijke instellingen.

De S8 Dark Inox EB is voorzien van de Professional Aroma Grinder (P.A.G.2), P.E.P. Systeem, vernieuwde zetgroep en de One Touch functie. Met één druk op de knop bereidt u eenvoudig en snel smaakvolle koffiespecialiteiten. Tevens is de populaire Sweet Foam functionaliteit toegevoegd, waardoor melkproducten verrijkt kunnen worden met siropen als karamel en vanille. Door het automatische melksysteemreinigingsprogramma en het meegeleverde spoelbakje is de schoonmaak van het melksysteem kinderspel geworden.

Specificaties Jura S8 Dark Inox EB

Met één druk op de knop

Met het touch-display wordt het duidelijk dat u met één druk op de knop een Flat White, Cappuccino of Latte Macchiato kunt zetten. Vervolgens hoeft u alleen nog maar te wachten totdat de bereiding klaar is. Met de Profi Cappuccinatore kunt u de opschuimer afstellen op de door u gewenste melkschuimvolume. Met de Jura S8 Dark Inox kunt u tevens een portie melk zetten, ideaal voor bijvoorbeeld chocolademelk. De melkopschuimer is tevens vaatwasserbestendig waardoor deze optimaal gereinigd wordt. U hoeft de opschuimer alleen maar los te halen en in de vaatwasser te doen.

*Nieuw* Professional Aroma Grinder 2

Sinds de lancering van de S8 (EB) is de machine voorzien van de Professional Aroma Grinder (P.A.G.2). Uniek aan deze molen is de mogelijkheid om tussen de bereidingen door, de maalgraad verstelbaar is. Zo kunt u per bereiding de maling aanpassen. Voor korte bereidingen zoals espresso, is het daarmee mogelijk de maling iets fijner te zetten, wat de extractie ten goede komt.

P.E.P.: Pulserend Extractie Proces

De premium koffiemachines van Jura zijn snel en zijn sneller geworden door de snelle maaleenheid, maar de snelheid in het zetproces was nog een aandachtspunt. Vooral als het ging om het zetten van een espresso waarbij het van belang is dat de koffie lang in contact is met water om alle aroma’s uit de koffieboon te trekken en in het kopje te krijgen. De Jura S8 Dark Inox heeft het P.E.P. Systeem, waarmee de pomp geregeld wordt en langzamer water doorlaat. Dit betekent dat de koffie langer in contact is met heet water en dus een volle body aan de espresso geeft.

Eigenschappen
Artikelnummer

15480

Bereiding

Ristretto 2 x Ristretto Espresso 2 x Espresso Koffie 2 x Koffie Cappuccino Caffè latte / Koffie verkeerd Espresso macchiato / Macchiato Latte macchiato Flat white Melkschuimportie Portie melk Heet water Water voor groene thee

Functionaliteit

Gemalen koffie, One Touch, TFT-Touchscreen

Aanbiedingen

Nee

Variabele Zetgroep

5 – 16 g Vacuüm

Pulse Extraction Process (P.E.P.)

Ja

Capaciteit Watertank

1,9 Liter

Inhoud Bonenreservoir

280 gram

Afmetingen B x H x D

28,0 x 34,8 x 44,6 cm

Uitgebalanceerde melanges van
Hendriks Coffee
proef onze koffie

Offerte aanvragen

Vul hieronder het formulier in en dan nemen wij contact met u op.

  • Hidden

Ik heb een vraag

Heb je een vraag over dit product? Stel je vraag hieronder via het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op (binnen enkele uren reactie!)