Jura X8 (EA)

Robuust en veelzijdig

In een handomdraai zet je met de Jura X8 diverse koffie- en melkspecialiteiten. Het is zelfs mogelijk om 2 melkspecialiteiten tegelijk te zetten met de Jura X8.

Ook aan de theedrinker wordt gedacht met speciale temperatuurstanden voor zwarte thee en groene thee voor optimale extractie.

3.194,40 incl. btw

Vraag/showroom bezoeken?

Robuust en veelzijdig

Met de nieuwe Jura X8 vult Jura het gat tussen de bekroonde GIGA-lijn en de Xs-, XJ en WE-serie. De Jura X8 is ontworpen waarvoor deze bedoeld is; een zakelijke omgeving waar iedereen met eenvoud de koffiemachine moet kunnen bedienen.

Modernste technologieën voor perfecte productbereiding

Ook in de Jura X8 zijn de nieuwste succesvolle technologieën te vinden. Zo heeft de Jura X6 een Professional Aroma Grinder, waarmee je verzekerd bent dat het maalsel ronduit perfect is.  Hierdoor is iedere kop vers gemalen koffie van optimale koffiesmaak.

Wat ook de smaak bevorderd bij de espresso’s is het P.E.P.-systeem (Pulse Extraction Process) waarbij er met dezelfde druk langzamer water door de koffie wordt gepompt. Dit zorgt voor een betere extractie en een espresso die in balans is.

Verder is de X8 uitgerust met een tweede thermoblok waarmee het mogelijk is om direct 2 cappuccino’s tegelijk te bereiden. Dit zorgt ervoor dat je dus snel veel melkspecialiteiten kunt bereiden in een kortere tijd. Tevens maakt dit het ook mogelijk om voor de theeliefhebber 2 verschillende temperaturen heetwater te kunnen bereiden. Zo kun je dus bij zwarte thee heetwater van 95 – 100 graden zetten en bij groene thee 70 – 75 graden voor de beste extractie van thee.

Intelligente reinigingsprogramma’s

Melk is een hygiëneproduct wat vraagt om regelmatig en structurele reiniging. Met de speciaal ontworpen reinigingsbakje en reinigingsprogramma’s is de schoonmaak van de Jura X8 kinderspel. Volg de aanwijzingen op het display en met maximaal 5 minuten per dag is de koffiemachine vrij van melkresten.

Verder is het reinigingsprogramma en ontkalkingsprogramma eenvoudig uit te voeren en ook daarvoor staan alle instructies weergegeven op het display.

Zakelijke Features

Wat de Jura X8 ook kenmerkt zijn de verschillende features die voor zakelijk gebruik ontworpen zijn. We sommen ze even op:

  • Kannenfunctie
  • Afsluitbare bonencontainer
  • Bonencontainer uitbreidbaar tot 1.000 gram koffiebonen
  • Maalgraad afstelbaar met speciale sleutel
  • Producten blokkeerbaar
Eigenschappen
Artikelnummer

15100

Bereiding

Ristretto 2 x Ristretto Espresso 2 x Espresso Koffie 2 x Koffie Cappuccino 2 x Cappuccino Caffè latte / Koffie verkeerd 2 x Caffè latte / Koffie verkeerd Latte macchiato 2 x Latte macchiato Flat white 2 x Flat white Portie melk 2 x Portie melk Grote koffie Heet water Water voor groene thee Koffie speciaal 2 x Koffie speciaal

Functionaliteit

One Touch, TFT Display

Aanbiedingen

Nee

Variabele Zetgroep

5 – 16 g Vacuüm

Pulse Extraction Process (P.E.P.)

Ja

Capaciteit Watertank

5,0 Liter

Inhoud Bonenreservoir

500 gram

Afmetingen B x H x D

37,3 x 47,0 x 46,1 cm

Geen reviews beschikbaar.
Uitgebalanceerde melanges van
Hendriks Coffee
proef onze koffie

Offerte aanvragen

Vul hieronder het formulier in en dan nemen wij contact met u op.

  • Hidden

Ik heb een vraag

Heb je een vraag over dit product? Stel je vraag hieronder via het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op (binnen enkele uren reactie!)