Jura WE8 Chroom (EA)

Ideaal voor kleine kantoren

Wilt u topkwaliteit in een klein zakelijke omgeving? Dan is de Jura WE8 Professional absoluut geschikt hiervoor. Met de nieuwste technieken als het P.E.P. -systeem, Vaccuüm Clean zetgroep en de Professional Aroma Grinder belooft deze machine een perfecte kop koffie en melkspecialiteiten in een handomdraai.

Met één druk op de knop overheerlijke melkspecialiteiten

Met één keer drukken is de Jura WE8 al op weg om je te voorzien van een cappuccino, flat white of een latte macchiato! Met de opschuimer voor microfijnschuim krijg je gegarandeerd een fantastische melkschuim die voldoende stevig is en vol van smaak.

2.099,00 incl. btw

Beschikbaar via nabestelling

Vraag/showroom bezoeken?

Jura WE8 Professional

Grootse prestaties in de klein werkomgeving

De Jura WE8 Professional is de opvolger van de succesvolle Jura Impressa Xf50 en is gebaseerd op de nu al succesvolle E-serie. Met de Jura WE8 zet Jura een nieuwe standaard op de kleine kantoren waarbij een particulier model niet aan de behoefte kan voldoen op het gebied van capaciteit.

Vergrootte capaciteit

Jura heeft de afmetingen van de Jura WE8 goed kunnen beperken zodat deze perfect past op het aanrechtblad en niet teveel ruimte in beslag neemt. De volgende capaciteiten zijn vergroot:

  • Bonenreservoir goed voor 500 gram koffiebonen
  • Watertank met een capaciteit van 3 Liter
  • Koffieresidubak goed voor 25 porties

One Touch

Met één druk op de knop bereid je snel en eenvoudig een cappuccino, flat white of latte macchiato. De microschuimer zorgt ervoor dat de melk perfect opgeschuimt wordt. Wij adviseren om naast de koffiemachine een Jura Cool Control Wireless te plaatsen. Deze koelt de melk actief en communiceert met de machine wanneer de melk op is.

*Nieuw* Professional Aroma Grinder

Sinds september 2020 heeft Jura nu ook de WE8 voorzien van een Professional Aroma Grinder. Deze koffiemolen is het meest recent nieuwe maalwerk van Jura wat voorheen alleen in de Premium Serie van Jura gebruikt werd. Deze Professional Aroma Grinder heeft als unieke eigenschap dat de maalgraad na verloop van tijd gelijk blijft. Dit zorgt ervoor dat de koffiesmaak gedurende de levensduur optimaal blijft.

Eigenschappen
Artikelnummer

15419

Bereiding

Ristretto 2 x Ristretto Espresso 2 x Espresso Koffie 2 x Koffie Cappuccino Espresso doppio Espresso macchiato / Macchiato Latte macchiato Flat white Portie melk Heet water Water voor groene thee Koffiepoeder / Gemalen koffie Koffie speciaal 2 x Koffie Heet water Koffie speciaal

Functionaliteit

Gemalen koffie, One Touch, TFT Display

Aanbiedingen

Nee

Variabele Zetgroep

5 – 16 g Vacuüm

Pulse Extraction Process (P.E.P.)

Ja

Capaciteit Watertank

3,0 Liter

Inhoud Bonenreservoir

500 gram

Afmetingen B x H x D

29,5 x 41,9 x 44,4 cm

Geen reviews beschikbaar.
Uitgebalanceerde melanges van
Hendriks Coffee
proef onze koffie

Offerte aanvragen

Vul hieronder het formulier in en dan nemen wij contact met u op.

  • Hidden

Ik heb een vraag

Heb je een vraag over dit product? Stel je vraag hieronder via het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op (binnen enkele uren reactie!)