Jura W8 Dark Inox (EA)

De professionele koffiemachine voor op kantoor

De W8 toont haar kracht in kantoren, winkels of bedrijfsruimten waar een dagelijkse capaciteit van maximaal 50 koffiespecialiteiten vereist is.

Deze machine staat in onze showroom:

2.165,90 incl. btw

Vraag/showroom bezoeken?

Jura W8 Dark Inox – Professionele Koffiemachine voor Kantoor

De compacte W8 schittert in haar veelzijdigheid; zo biedt deze machine 17 koffiespecialiteiten van topkwaliteit. Het professionele aroma-maalwerk (P.A.G.2) en de microschuim technologie complementeren de prestaties van de W8 op een uitstekende manier.

Naast de functionaliteit staat gebruiksvriendelijkheid centraal: het menu van de W8 is duidelijk gestructureerd, de navigatie is intuïtief en de intelligente kopjessensor Coffee Eye zorgt voor veilig gebruik voor koffieliefhebbers. Voor exploitanten biedt de professionele volautomaat tal van voordelen, waaronder volledig automatische reiniging van het melksysteem, een afsluitbaar bonenreservoir/waterreservoir, aanpasbare programmafuncties en de mogelijkheid om verschillende betaalsystemen aan te sluiten.

De W8 toont haar kracht in kantoren, winkels of bedrijfsruimten waar een dagelijkse capaciteit van maximaal 50 koffiespecialiteiten vereist is.

Alle eigenschappen

Voordelen van de Jura W8 Dark Inox:

  • 17 voorgeprogrammeerde koffiespecialiteiten
  • Ideaal voor kantoren door de grote watertank en tot 50 bereidingen per dag
  • Ondersteunt moderne betaalsystemen via Jura Pocket Pilot 2.0
  • Eenvoudige bediening met één druk op de knop

De veelzijdigheid van de Jura W8 Dark Inox:

De W8 is een uiterst veelzijdige koffiemachine die maar liefst 17 verschillende koffievarianten kan bereiden. Hierdoor is de W8 perfect geschikt voor gebruik in kantoren, winkels en andere zakelijke omgevingen. De mogelijkheid om één of twee producten tegelijk te bereiden bespaart aanzienlijk tijd. Met een grote watertank en een capaciteit van 50 producten per dag is deze koffiemachine ideaal voor zakelijke omgevingen.

De technische hoogstandjes van de Jura W8:

De Jura W8 Dark Inox zit vol met de laatste innovaties van Jura.

  • P.A.G.2+ molen: Deze snelle en stille molen maakt de plaatsing van de Jura W8 in de kantoortuin mogelijk. De molen is tussen bereidingen door verstelbaar.
  • Pulserend extractieproces (P.E.P.): Met deze functie wordt de beste extractie verkregen, zelfs bij bereidingen met een klein volume.
  • One-Touch Cappuccino: Met één handeling worden melkspecialiteiten bereid.
  • One-Touch Lungo: Met één handeling wordt een grote kop koffie bereid. Door het mengen van heet water en koffie, wordt een hete kop koffie met een zacht aroma gegarandeerd.
  • One-Touch Melksysteemreiniging: Het volstaat om eens per dag het melksysteem te reinigen. Met de meegeleverde reinigingsbak is dit kinderspel.

  Waarom bij Hendriks Coffee? 

  Hendriks Coffee heeft zich in het afgelopen decennium gespecialiseerd in het volledig ontzorgen van haar klanten. Koffiebonen, koffiemachines en de technische ondersteuning worden gecombineerd voor de optimale one-stop-shop beleving. Als Jura Service Partner repareren en onderhouden we de koffiemachines volgens de standaarden van Jura. De aanschaf van een Jura machine uit de professional series, zal een van onze technische medewerkers de koffiemachine bij u installeren en demonstreren.

  Waarom Jura?

  Als een toonaangevende naam op het gebied van koffiemachines, belichaamt Jura de kunst van het koffiezetten in al zijn facetten. De Jura W8 Dark Inox weerspiegelt deze erfenis door gebruiksvriendelijkheid te combineren met hoogwaardige technologie, waardoor het niet alleen een koffiemachine is maar een essentieel onderdeel van de kantooromgeving.

  In conclusie biedt de Jura W8 Dark Inox niet alleen een uitgebreide keuze aan koffiespecialiteiten maar belichaamt het ook de belofte van Jura – het creëren van onvergetelijke koffiemomenten voor elke gebruiker. Ervaar de revolutie in koffiezetten met de veelzijdige Jura W8 Dark Inox in jouw kantooromgeving.

  Wat wordt er bij de Jura W8 geleverd?

   • Jura W8 Dark Inox (EA)
   • Melksysteemreinigingsbakje, specifiek geschikt voor de Jura W8
   • Melkslang met HP3 koppelingen
   • Reserve set melkuitloop CX3
   • Pro Smart+ Waterfilter
   • Jura Melksysteemreinigingstabletten 30g
   • Jura Reinigingstabletten 2 stuks
   • Gebruiksaanwijzing DE en NL
   • Sleutel voor vergrendeling van de watertank en bonenreservoir

   

 • Wilt u de Jura W8 Dark Inox (EA) compleet maken? Denk dat aan de Jura Cool Control. Met deze melkkoeler beschikt u altijd over gekoelde melk naast de machine.

 

 

Eigenschappen
Naam Machine

Jura W8 Dark Inox

Artikelnummer

15550

EAN

7610917155507

Aantal koppen per dag

50

Volume watertank

3 Liter

Inhoud bonenreservoir

500 gram

Afmetingen (B × H × D)

29,5 × 44,3 × 44,6 cm

Gewicht

11kg

Aantal Specialiteiten

17

Variable zetgroep

5 – 16 g

Molen

P.A.G.2+

Melksysteem

HP3 / CX3

Hogedrukpomp, 15 bar

1

Thermoblok verwarmingsysteem

1

Display

3,5" kleurendisplay met toetsen

Te programmeren koffiesterkte

10 standen

Intelligent watersysteem

1

Filterpratroon

Claris Pro Smart maxi, Claris Pro Smart+

Koffieresidubak (max. porties)

40

Snoerlengte

1.2M

Spanning/vermogen

230V, 1450W

Stroomsterkte

10A

Stand-byvermogen

<0,5W

Productieland

Portugal

Modeljaar

2024

Geen downloads beschikbaar.
Geen reviews beschikbaar.
Uitgebalanceerde melanges van
Hendriks Coffee
proef onze koffie

Offerte aanvragen

Vul hieronder het formulier in en dan nemen wij contact met u op.

 • Hidden

Ik heb een vraag

Heb je een vraag over dit product? Stel je vraag hieronder via het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op (binnen enkele uren reactie!)