Jura X10 Dark Inox (EA)

De professionele koffiemachine voor op kantoor

De Jura X10 Dark Inox is een professioneel koffiemachine met maar liefst 35 verschillende koffiespecialiteiten. De Jura X10 beschikt over een watertank, waardoor de machine overal te plaatsen is. Melkspecialiteiten, zoals cappuccino en latte macchiato, en koude koffiespecialiteiten, zoals cold brew espresso en cold brew cappuccino, worden met een druk op de knop bereid.

Deze machine staat in onze showroom:

3.375,90 incl. btw

Vraag/showroom bezoeken?

Jura X10 Dark Inox – Professionele Koffiemachine voor Kantoor

De Jura X10 is dé ideale koffiemachine voor kantoren en instellingen waar dagelijks tot wel 80 bereidingen nodig zijn. Dit koffiezetapparaat is niet alleen functioneel door de grote watertank, maar ook gebruiksvriendelijk, waardoor het met gemak voldoet aan de eisen van de drukke werkomgeving.

Met één eenvoudige druk op de knop zet de Jura X10 Dark Inox niet alleen de perfecte kop zwarte koffie, maar biedt het ook de mogelijkheid om maar liefst 35 verschillende koffiespecialiteiten te bereiden, waaronder heerlijke Cold-Brew-specialiteiten.

Alle eigenschappen

Voordelen van de Jura X10 Dark Inox:

  • 35 voorgeprogrammeerde koffiespecialiteiten
  • Ideaal voor kantoren tot 80 bereidingen per dag
  • Ondersteunt moderne betaalsystemen via Jura Pocket Pilot
  • Eenvoudige bediening met één druk op de knop
  • Koude koffiespecialiteiten met directe bereiding

De veelzijdigheid van de Jura X10 Dark Inox:

Met maar liefst 35 voorgeprogrammeerde koffiespecialiteiten biedt de Jura X10 voor ieder wat wils. Deze professionele koffiemachine is perfect geschikt voor kantoren, waar het moeiteloos één of twee producten tegelijk kan bereiden. Met zijn grote watertank en gemiddelde capaciteit tot 80 producten per dag biedt de machine alle gemakken die de koffieliefhebber zoekt.

De technische hoogstandjes van de Jura X10:

De Jura X10 Dark Inox zit vol met de laatste innovaties van Jura.

  • P.A.G.2+ molen: Deze snelle en stille molen maakt de plaatsing van de Jura X10 in de kantoortuin mogelijk. De molen is tussen bereidingen door verstelbaar.
  • Pulserend extractieproces (P.E.P.): Met deze functie wordt de beste extractie verkregen, zelfs bij bereidingen met een klein volume.
  • Cold Extraction Process: Genieten van een Cold Brew koffie op kantoor? Met de Jura X10 is dat geen probleem. Koude koffie- en melkspecialiteiten zijn binnen handbereik.
  • One-Touch Cappuccino: Met één handeling worden melkspecialiteiten bereid.
  • One-Touch Lungo: Met één handeling wordt een grote kop koffie bereid. Door het mengen van heet water en koffie, wordt een hete kop koffie met een zacht aroma gegarandeerd.
  • One-Touch Melksysteemreiniging: Het volstaat om eens per dag het melksysteem te reinigen. Met de meegeleverde reinigingsbak is dit kinderspel.
  • Individueel te programmeren: Diverse instellingen zijn mogelijk voor een koffiespecialiteit op uw wens. Zo is er een individuele instellen voor de koffiesterkte; het koffievolume; de melkschuimtemperatuur; de melkschuimhoeveelheid en de heet water temperatuur.

  Waarom bij Hendriks Coffee? 

  Hendriks Coffee heeft zich in het afgelopen decennium gespecialiseerd in het volledig ontzorgen van haar klanten. Koffiebonen, koffiemachines en de technische ondersteuning worden gecombineerd voor de optimale one-stop-shop beleving. Als Jura Service Partner repareren en onderhouden we de koffiemachines volgens de standaarden van Jura. De aanschaf van een Jura machine uit de professional series, zal een van onze technische medewerkers de koffiemachine bij u installeren en demonstreren.

  Waarom Jura?

  Als een toonaangevende naam op het gebied van koffiemachines, belichaamt Jura de kunst van het koffiezetten in al zijn facetten. De Jura X10 Dark Inox weerspiegelt deze erfenis door gebruiksvriendelijkheid te combineren met hoogwaardige technologie, waardoor het niet alleen een koffiemachine is maar een essentieel onderdeel van de kantooromgeving.

  In conclusie biedt de Jura X10 Dark Inox niet alleen een uitgebreide keuze aan koffiespecialiteiten maar belichaamt het ook de belofte van Jura – het creëren van onvergetelijke koffiemomenten voor elke gebruiker. Ervaar de revolutie in koffiezetten met de veelzijdige Jura X10 Dark Inox in jouw kantooromgeving.

  Wat wordt er bij de Jura X10 geleverd?

   • Jura X10 Dark Inox (EA)
   • Melksysteemreinigingsbakje, specifiek geschikt voor de Jura X10
   • Melkslang met HP3 koppelingen
   • Reserve set melkuitloop CX2
   • Pro Smart+ Waterfilter
   • Jura Melksysteemreinigingstabletten 30g
   • Jura Reinigingstabletten 2 stuks
   • Gebruiksaanwijzing DE en NL
   • Sleutel voor vergrendeling van de watertank en bonenreservoir

   

 • Wilt u de Jura X10 Dark Inox (EA) compleet maken? Denk dat aan de Jura Cool Control. Met deze melkkoeler beschikt u altijd over gekoelde melk naast de machine.

 

 

Eigenschappen
Naam Machine

Jura X10 Dark Inox

Artikelnummer

15546

EAN

7610917155460

Aantal koppen per dag

80

Volume watertank

5 Liter

Inhoud bonenreservoir

500 gram

Afmetingen (B × H × D)

37.3 × 47 × 46.1 cm

Gewicht

14kg

Aantal Specialiteiten

35

Variable zetgroep

5 – 16 g

Molen

P.A.G.2+

Melksysteem

HP3 / CX2

Hogedrukpomp, 15 bar

1

Thermoblok verwarmingsysteem

1

Display

3,5" kleurendisplay met toetsen

Te programmeren koffiesterkte

10 standen

Intelligent watersysteem

1

Filterpratroon

Claris Pro Smart maxi, Claris Pro Smart+

Koffieresidubak (max. porties)

40

Snoerlengte

1.2M

Spanning/vermogen

230V, 1450W

Stroomsterkte

10A

Stand-byvermogen

<0,5W

Productieland

Zwitserland

Modeljaar

2023

Geen downloads beschikbaar.
Geen reviews beschikbaar.
Uitgebalanceerde melanges van
Hendriks Coffee
proef onze koffie

Offerte aanvragen

Vul hieronder het formulier in en dan nemen wij contact met u op.

 • Hidden

Ik heb een vraag

Heb je een vraag over dit product? Stel je vraag hieronder via het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op (binnen enkele uren reactie!)