Jura D4 Piano Black

Dedicated Coffee

De Jura D4 Piano Black is perfect voor de koffie- en espressoliefhebber die écht alleen koffie en espresso wil.

Deze machine staat in onze showroom:

749,00 incl. btw

Beschikbaar via nabestelling

Vraag/showroom bezoeken?

Jura D4 Piano Black; puur koffie en espresso

Simply Coffee! Dat is de Jura D4 Piano Black. Met deze nieuwe machine zet Jura scherp in en daarmee heeft Jura, naast de Jura A1, nu 2 instapmodellen beschikbaar voor de koffieliefhebbers die alleen espresso en koffie willen. Met 1 druk op de knop zet je 2 espresso’s of koffie’s tegelijkertijd. De duidelijke symbolen maakt het bedienen gemakkelijk en dankzij de snelle G2-molen (oftewel Aroma+-molen) wordt een kop koffie snel gezet. De bonen worden zelfs twee keer sneller gemaald dan de standaardmolen van Jura. Een ander pluspunt aan de Aroma+- molen is dat het koffiezetapparaat minder geluid maakt bij het malen van de bonen. Perfect dus voor de koffie- en espressoliefhebber die van een snelle en eenvoudige koffiemachine houdt!

Uitgebreide bediening via de J.O.E. app

De bediening voor symbolen is niet voor iedereen even handig, maar dat hoeft bij deze Jura D4 geen probleem te zijn. Optioneel is de Smart Connect waarmee je via de J.O.E. (Jura Operating Experience) app van Jura de machine kunt bedienen én alle meldingen in tekst krijgt op je mobiel! Ook kun je eenvoudig de instellingen wijzigen voor de producten en zo heb je altijd de handleiding van de koffiemachine bij de hand.

Jura D4 laat je de pure smaken en aroma’s beleven

Tevens is ook het P.E.P.-systeem (Pulse Extraction Process) in deze machine geïntegreerd, waardoor de espresso een volle body krijgt. Het meegeleverde (gepatenteerde) Claris Smart waterfilter reinigt het water in het reservoir. Een bijkomend pluspunt is dat je zelf de koffiesterkte, waterhoeveelheid en de watertemperatuur instelt voor koffie naar jouw smaak. Zo beleef je de beste smaak aroma’s van jouw lievelingskoffiebonen.

Eigenschappen
Artikelnummer

15221

Bereiding

Koffie, 2 Koffie, Espresso, 2 Espresso, Heet Water

Functionaliteit

Gemalen koffie

Aanbiedingen

Nee

Variabele Zetgroep

5 – 16 g

Pulse Extraction Process (P.E.P.)

Ja

Capaciteit Watertank

1,9 liter

Inhoud Bonenreservoir

200 gram

Afmetingen B x H x D

28,0 x 34,5 x 41,5 cm

Geen reviews beschikbaar.
Uitgebalanceerde melanges van
Hendriks Coffee
proef onze koffie

Offerte aanvragen

Vul hieronder het formulier in en dan nemen wij contact met u op.

  • Hidden

Ik heb een vraag

Heb je een vraag over dit product? Stel je vraag hieronder via het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op (binnen enkele uren reactie!)