Jura X4 Dark Inox (EA)

De professionele koffiemachine voor zwarte koffie

De Jura X4 is een professionele koffiemachine die zich richt op zwarte koffiespecialiteiten. Het is een ideale keuze voor grote kantoren en andere zakelijke omgevingen.

Deze machine staat in onze showroom:

2.890,90 incl. btw

Vraag/showroom bezoeken?

Jura X4 Dark Inox – De professionele koffiemachine voor een zwart kopje koffie

De X4 biedt ongeëvenaard koffiegenot. Het maalt de koffiebonen met de Professional Aroma Grinder (P.A.G.2) en combineert drie innovatieve brouwprocessen van JURA. Met de One-Touch Lungo-functie worden Americanos en Lungos aromatisch en met een karakteristieke smaak bereid. De geliefde Café Crème profiteert van de 3D-brouwtechnologie en de espresso smaakt dankzij het Puls-Extraktieproces (P.E.P.®) krachtig en gebalanceerd.

De X4 is gebaseerd op een gebruikersgericht concept en heeft een verfijnde functionaliteit. Het ondersteunt de MDB-standaard en biedt daardoor een flexibele betalingsintegratie. Het imponeert ook met ergonomisch ontworpen componenten en een afsluitbaar bonenreservoir en waterreservoir. Voor koffieliefhebbers biedt de X4 eenvoudige, intuïtieve bediening en vooral uitstekend koffiegenot. Het is uitstekend geschikt voor cateraars, zelfbedieningsgebieden en grote kantoren met een dagelijkse output van ongeveer 80 kopjes.

Alle eigenschappen

Voordelen van de Jura X4 Dark Inox:

  • 13 voorgeprogrammeerde koffiespecialiteiten
  • Ideaal voor kantoren tot 80 bereidingen per dag
  • Ondersteunt moderne betaalsystemen via Jura Pocket Pilot 2.0
  • Eenvoudige bediening met één druk op de knop
  • Zeer efficient door de focus op zwarte koffie

De lekkerste koffie uit de Jura X4 Dark Inox:

Het moderne maalwerk, de Professional Aroma Grinder (P.A.G.2), belooft het perfecte maalresultaat en brengt de maximale aromadiversiteit van elke koffiesoort en -branding in het kopje. Tussen de bereidingen rust het maalwerk in een ontspannen toestand, waardoor het wordt ontzien en de levensduur wordt verlengd. Voor het volmaakte koffieresultaat zorgen drie verschillende brouwprocessen, die automatisch en met een druk op de knop het bijzondere karakter aan de gekozen specialiteit geven.

De technische hoogstandjes van de Jura X4:

De Jura X4 Dark Inox zit vol met de laatste innovaties van Jura.

  • P.A.G.2+ molen: Deze snelle en stille molen maakt de plaatsing van de Jura X4 in de kantoortuin mogelijk. De molen is tussen bereidingen door verstelbaar.
  • Pulserend extractieproces (P.E.P.): Met deze functie wordt de beste extractie verkregen, zelfs bij bereidingen met een klein volume.
  • One-Touch Lungo: Met één handeling wordt een grote kop koffie bereid. Door het mengen van heet water en koffie, wordt een hete kop koffie met een zacht aroma gegarandeerd.
  • Individueel te programmeren: Diverse instellingen zijn mogelijk voor een koffiespecialiteit op uw wens. Zo is er een individuele instellen voor de koffiesterkte; het koffievolume; de melkschuimtemperatuur; de melkschuimhoeveelheid en de heet water temperatuur.
  • PocketPilot: Een systeem voor contantloze

Waarom bij Hendriks Coffee? 

Hendriks Coffee heeft zich in het afgelopen decennium gespecialiseerd in het volledig ontzorgen van haar klanten. Koffiebonen, koffiemachines en de technische ondersteuning worden gecombineerd voor de optimale one-stop-shop beleving. Als Jura Service Partner repareren en onderhouden we de koffiemachines volgens de standaarden van Jura. De aanschaf van een Jura machine uit de professional series, zal een van onze technische medewerkers de koffiemachine bij u installeren en demonstreren.

Waarom Jura?

Als een toonaangevende naam op het gebied van koffiemachines, belichaamt Jura de kunst van het koffiezetten in al zijn facetten. De Jura X4 Dark Inox weerspiegelt deze erfenis door gebruiksvriendelijkheid te combineren met hoogwaardige technologie, waardoor het niet alleen een koffiemachine is maar een essentieel onderdeel van de kantooromgeving.

In conclusie biedt de Jura X4 Dark Inox niet alleen een uitgebreide keuze aan koffiespecialiteiten maar belichaamt het ook de belofte van Jura – het creëren van onvergetelijke koffiemomenten voor elke gebruiker. Ervaar de revolutie in koffiezetten met de veelzijdige Jura X4 Dark Inox in jouw kantooromgeving.

Wat wordt er bij de Jura X4 geleverd?

  • Jura X4 Dark Inox (EA)
  • Melksysteemreinigingsbakje, specifiek geschikt voor de Jura X4
  • Reserve set melkuitloop CX2
  • Pro Smart+ Waterfilter
  • Jura Melksysteemreinigingstabletten 30g
  • Jura Reinigingstabletten 2 stuks
  • Gebruiksaanwijzing DE en NL
  • Sleutel voor vergrendeling van de watertank en bonenreservoir

 

 

 

Eigenschappen
Naam Machine

Jura X4 Dark Inox

Artikelnummer

15544

EAN

7610917155446

Aantal koppen per dag

80

Volume watertank

5 Liter

Inhoud bonenreservoir

500 gram

Afmetingen (B × H × D)

37.3 × 47 × 46.1 cm

Gewicht

13,3 kg

Aantal Specialiteiten

13

Variable zetgroep

5 – 16 g

Molen

P.A.G.2

Hogedrukpomp, 15 bar

1

Thermoblok verwarmingsysteem

1

Display

3,5" kleurendisplay met toetsen

Te programmeren koffiesterkte

10 standen

Intelligent watersysteem

1

Filterpratroon

Claris Pro Smart maxi, Claris Pro Smart+

Koffieresidubak (max. porties)

40

Snoerlengte

1.2M

Spanning/vermogen

230V, 1450W

Stroomsterkte

10A

Stand-byvermogen

<0,5W

Productieland

Zwitserland

Modeljaar

2024

Geen downloads beschikbaar.
Geen reviews beschikbaar.
Uitgebalanceerde melanges van
Hendriks Coffee
proef onze koffie

Offerte aanvragen

Vul hieronder het formulier in en dan nemen wij contact met u op.

 • Hidden

Ik heb een vraag

Heb je een vraag over dit product? Stel je vraag hieronder via het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op (binnen enkele uren reactie!)