Jura J8 twin Diamond White (EA)

ACTIE! Gratis Jura Cool Control 1 liter Wit (EA) (T.w.v. €219,00)

Ontvang nu tijdelijk een Jura Cool Control 1 liter Wit (EA) bij aanschaf van een Jura J8 Twin Diamond White. OP=OP!

De nieuwe J8 – rondom volmaakt

De nieuwe generatie van de wereldwijd populaire J-serie zit vol technische innovaties voor een nog perfecter koffieresultaat. De J8 beheerst het gehele spectrum van koffieklassiekers en nu zelfs nog meer specialiteiten.

De Jura J8 twin Diamond White is uit voorraad leverbaar!

De Jura J8 twin is tevens leverbaar in de varianten:

Deze machine staat in onze showroom:

2.129,00 incl. btw

Vraag/showroom bezoeken?

Twee precisiemolens P.A.G.3+

De twee P.A.G.3+  molens zijn een klasse op zich. Met de J8 twin heeft u meer keuze qua koffiegenot. Dankzij de mogelijkheid om twee verschillende molens te gebruiken, heeft de de keuze om met twee verschillende soorten bonen koffie te zetten. Drinkt u bijvoorbeeld in de avond liever cafeïnevrije koffie en overdag normale koffie? Of drink u liever twee verschillende melanges? De J8 twin voldoet aan al u wensen!

Sweet Foam-functie

De tophoreca kent het geheim van ultiem genot: pure, verse ingrediënten, meesterlijk verwerkt. Hetzelfde geldt voor exceptionele koffiespecialiteiten. De nieuwe Sweet Foam-functie aromatiseert het melkschuim direct bij de bereiding met het bijbehorende siroopopzetstuk en zorgt voor volkomen nieuwe genotsensaties. Door keuze en dosering van de gebruikte siroop kunnen smaak en intensiteit exact aan de persoonlijke voorkeuren worden aangepast. Zo weet de J8 zelfs hippe trendspecialiteiten als de Sweet Latte met één druk op de knop tevoorschijn te toveren.

Coffee Eye – een intelligente kopjessensor

Of het nu om een klassieker uit de centrale koffie-uitloop of een met melk en melkschuim verrijkte specialiteit uit de cappuccino-uitloop gaat, het Coffee Eye maakt de weg naar de perfecte specialiteit een stuk gemakkelijker. Als intelligente kopjessensor past het de te kiezen specialiteiten op het display automatisch aan de kopjespositie aan. Voor een nog eenvoudigere en intuïtievere bediening.

Allround design – competentie volmaakt geënsceneerd

Helderheid en symmetrie bepalen het uiterlijk van de J8. Hoogste productiestandaarden en precisie in de verwerking getuigen van kwaliteit en competentie. De nieuwe interpretatie van het internationaal bekroonde allround design onderscheidt zich door liefde voor het detail. De enscenering van de verse koffiebonen, de uitnodigende bedieningsinterface, de verlichting van het geurende koffieresultaat – alles komt samen in één harmonisch geheel en brengt de soevereiniteit van de chique volautomaat tot uitdrukking.

Eigenschappen
Artikelnummer

15561

Bereiding

Espresso 2 x Espresso Koffie 2 x Koffie Cappuccino Cappuccino Extra Shot Cappuccino Sweet Foam Caffè latte / Koffie verkeerd Caffè latte / Koffie verkeerd Extra Shot Caffè latte / Koffie verkeerd Sweet Foam Americano Lungo Espresso Doppio Espresso macchiato / Macchiato Espresso macchiato / Macchiato Sweet Foam Cortado Cortado Sweet Foam Latte macchiato Latte macchiato Extra Shot Latte macchiato Sweet Foam Flat White Flat White Extra Shot Flat White Sweet Foam Melkschuimportie Melkschuimportie Sweet Foam Portie melk Portie melk Sweet Foam Heet water

Geen downloads beschikbaar.
Geen accessoires beschikbaar.
Uitgebalanceerde melanges van
Hendriks Coffee
proef onze koffie

Offerte aanvragen

Vul hieronder het formulier in en dan nemen wij contact met u op.

  • Hidden

Ik heb een vraag

Heb je een vraag over dit product? Stel je vraag hieronder via het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op (binnen enkele uren reactie!)