JOLT OfficeLine Espresso

Compact en vol met professionele componenten,

garantie voor kwalitatief zeer goede en lekkere koffie.

Vanaf 3.569,50 incl. btw

Deze machine is ook te leasen vanaf €55,00 exclusief BTW

Vraag/showroom bezoeken?

Klein maar fijn

Klein van stuk, sterke prestaties. Deze compacte machine is de kleinste variant in de Espresso serie en past daarmee al snel op een keukenaanrecht. Door een hoogwaardige koffiemolen wordt het maximale uit de koffieboon gehaald. Het formaat maakt deze machine perfect voor kleine kantoren en/of winkels. Met zijn twee extra instant containers bereid u met één druk op de knop uw gewenste koffie specialiteit, denk hierbij aan Cappuccino, warme chocolademelk en Wiener melange.

Procesbeheersing

De software van onze eigen koffiemachines hebben wij zo ontwikkeld dat wij het proces van het koffiezetten tot in de puntjes kunnen reguleren en dus beheersen. Dit betekent dat wij onze machines perfect afstellen op de koffie om het beste uit de koffiebonen te halen met als eindresultaat een perfecte kop koffie.

Touch & Start

Door het overzichtelijke touchscreen kunt u met een druk op het scherm een preselectie maken in het hoofdmenu en vervolgens in het productmenu eenvoudig de bereiding starten. Het hoofdmenu en productmenu zijn vrijwel volledig naar uw wensen in te stellen om het zo eenvoudig mogelijk te maken voor u.

Product mogelijkheden

Het is onder andere mogelijk de volgende producten te bereiden met de OfficeLine Espresso. Koffie, Espresso, Cappuccino, warme chocolademelk, heet water, Wiener melange, Flat white,

Eigenschappen
Bereiding

Koffie Espresso Cappuccino Warme chocolademelk Heet water Wiener melange Flat white

Functionaliteit

One Touch, Touchscreen

Aanbiedingen

Nee

Variabele Zetgroep

5 – 16 g Vacuüm

Pulse Extraction Process (P.E.P.)

Nee

Capaciteit Watertank

Vaste wateraansluiting

Aantal containers

3

Afmetingen B x H x D

31,2 x 43,0 x 52,9

Geen accessoires beschikbaar.
Geen reviews beschikbaar.
Uitgebalanceerde melanges van
Hendriks Coffee
proef onze koffie

Offerte aanvragen

Vul hieronder het formulier in en dan nemen wij contact met u op.

  • Hidden

Ik heb een vraag

Heb je een vraag over dit product? Stel je vraag hieronder via het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op (binnen enkele uren reactie!)