Aanbieding!

Proefpakket Marcafe 4 x 250g

Probeer de fantastische Italiaanse koffie van Marcafè met dit proefpakket bestaande uit de volgende koffie:

  • 250 gram Marcafè Crema Super
  • 250 gram Marcafè Diamante
  • 250 gram Marcafè Opera Prima
  • 250 gram Marcafè Idillio

20,00 incl. btw

Vraag/showroom bezoeken?

Ontdek de Italiaanse koffiebonen van Marcafè in dit proefpakket van 4 zakken van 250 gram per smaak.

Marcafè Crema Super

Een klassieke Italiaanse koffie die je kennis laat maken met de Italiaanse espresso cultuur. Deze koffie heeft een volle body met een klassiek randje. Dit zorgt voor een rijke koffiesmak die de Crema Super karakteriseren. De Crema Super is hierdoor erg geschikt voor espresso, koffie of cappuccino.De Crema Super wordt door middel van de slow roast methode gebrand, dit wil zeggen dat de koffiebonen op lagere temperatuur gebrand worden maar voor langere tijd. deze ouderwetse manier van branden duurt wat langer dan gebruikelijk echter zorgt deze methode ervoor dat de aroma’s die in de koffiebonen aanwezig zijn worden behouden en krijgen de koffiebonen meer smaak.

Marcafè Diamante

De Marcafè Diamante is een uitgesproken maar gebalanceerde koffie die bij veel koffiedrinkers in de smaak valt. Of je nu van een espresso, cafè crème of cappuccino houdt, de Diamante zal goed in de smaak vallen. Dit komt doordat de Diamante bestaat uit een blend van 70 % Arabica bonen en 30 % Robusta koffiebonen. Dit resulteert uiteindelijk in een volle en krachtige body door de Robusta koffiebonen bij de aanhef en vervolgens overgaat in de zachtheid van de Braziliaanse Arabica bonen die voor een zachte en fijne afdronk zorgen..Net als de andere Marcafè koffies wordt ook de Diamante door middel van de slow roast methode gebrand, dit wil zeggen dat de koffiebonen op lagere temperatuur gebrand worden maar voor langere tijd. deze ouderwetse manier van branden duurt wat langer dan gebruikelijk echter zorgt deze methode ervoor dat de aroma’s die in de koffiebonen aanwezig zijn worden behouden en krijgen de koffiebonen meer smaak.

Marcafè Opera Prima

De Opera Prima wordt door middel van de slow roast methode gebrand, dit wil zeggen dat de koffiebonen op lagere temperatuur gebrand worden maar voor langere tijd. deze ouderwetse manier van branden duurt wat langer dan gebruikelijk echter zorgt deze methode ervoor dat de aroma’s die in de koffiebonen aanwezig zijn worden behouden en krijgen de koffiebonen meer smaak.De Opera Prima is sterk van smaak en heeft een volle body met rijke aroma’s. De afdronk van deze koffie is sterk en zijn smaak blijft lang hangen. Deze melange is perfect voor espresso’s en sterke cappuccino’s.

Marcafè Idillio

De Marcafè Idillio is een gebalanceerde koffie die bij een breed publiek in de smaak valt. De Idillio bestaat uit een blend van 100% Arabica bonen. Ondanks het gebruik van enkel arabica koffiebonen, heeft deze koffie toch genoeg pit op een goede espresso te produceren.

Net als de andere Marcafè koffies wordt ook de Idillio door middel van de slow roast methode gebrand, dit wil zeggen dat de koffiebonen op lagere temperatuur gebrand worden maar voor langere tijd. deze ouderwetse manier van branden duurt wat langer dan gebruikelijk echter zorgt deze methode ervoor dat de aroma’s die in de koffiebonen aanwezig zijn worden behouden en krijgen de koffiebonen meer smaak.

 

Eigenschappen
Inhoud

4 zakjes à 250 gram koffiebonen

Geen downloads beschikbaar.
Geen accessoires beschikbaar.
Geen reviews beschikbaar.
Uitgebalanceerde melanges van
Hendriks Coffee
proef onze koffie

Offerte aanvragen

Vul hieronder het formulier in en dan nemen wij contact met u op.

  • Hidden

Ik heb een vraag

Heb je een vraag over dit product? Stel je vraag hieronder via het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op (binnen enkele uren reactie!)