Marcafè Opera Prima 250g

De Opera Prima is het vlaggenschip in de Marcafè collectie. Een echte Italiaanse kwaliteitskoffie die geschikt is voor de koffiedrinker die van een krachtige koffie houdt. De koffie kenmerkt zich door Indische Arabica die door de verfijnde manier van roosteren zijn uitgesproken smaak behoudt.

Verpakkingseenheid: 250 gram

6,00 incl. btw

Vraag/showroom bezoeken?

Italiaanse topklasse

De Opera Prima wordt door middel van de slow roast methode gebrand, dit wil zeggen dat de koffiebonen op lagere temperatuur gebrand worden maar voor langere tijd. deze ouderwetse manier van branden duurt wat langer dan gebruikelijk echter zorgt deze methode ervoor dat de aroma’s die in de koffiebonen aanwezig zijn worden behouden en krijgen de koffiebonen meer smaak.De Opera Prima is sterk van smaak en heeft een volle body met rijke aroma’s. De afdronk van deze koffie is sterk en zijn smaak blijft lang hangen. Deze melange is perfect voor espresso’s en sterke cappuccino’s.

Een kwaliteitskoffie voor de echte koffiedrinker

Verpakkingseenheid 250 gram

Brandwijze: Slow roasted

Branding: Donker

Smaak: Zachte volle afdronk, Fruitig, Honing,

Sterkte: Extra Sterk

Eigenschappen
Gewicht

250 gram

Branding

Donker

Sterkte

Extra sterk

Geen downloads beschikbaar.
Geen accessoires beschikbaar.
Geen reviews beschikbaar.
Uitgebalanceerde melanges van
Hendriks Coffee
proef onze koffie

Offerte aanvragen

Vul hieronder het formulier in en dan nemen wij contact met u op.

  • Hidden

Ik heb een vraag

Heb je een vraag over dit product? Stel je vraag hieronder via het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op (binnen enkele uren reactie!)