Marcafè Idillio 250g

De Idillio is een fantastische koffie bestaande uit een unieke blend 100% arabica bonen. Met zijn amber gekleurde bonen en heerlijk zachte afdronk is dit een koffie met rijk aroma. Bij de eerst slok proef je direct het zachte en het volle karakter van de Idillio.

Verpakkingseenheid: 250 gram

6,00 incl. btw

Vraag/showroom bezoeken?

De Italiaanse trots

De Marcafè Idillio is een gebalanceerde koffie die bij een breed publiek in de smaak valt. De Idillio bestaat uit een blend van 100 procent Arabica bonen. Ondanks het gebruik van enkel arabica koffiebonen, heeft deze koffie toch genoeg pit op een goede espresso te produceren.

Net als de andere Marcafè koffies wordt ook de Idillio door middel van de slow roast methode gebrand, dit wil zeggen dat de koffiebonen op lagere temperatuur gebrand worden maar voor langere tijd. deze ouderwetse manier van branden duurt wat langer dan gebruikelijk echter zorgt deze methode ervoor dat de aroma’s die in de koffiebonen aanwezig zijn worden behouden en krijgen de koffiebonen meer smaak.

Een echte allemansvriend

Verpakkingseenheid: 250 gram

Brandwijze: Slow roasted

Branding: Donker

Smaak: Zachte afdronk, Milde smaak

Sterkte: Normaal

Eigenschappen
Gewicht

250 gram

Branding

Donker

Sterkte

Normaal

Geen downloads beschikbaar.
Geen accessoires beschikbaar.
Geen reviews beschikbaar.
Uitgebalanceerde melanges van
Hendriks Coffee
proef onze koffie

Offerte aanvragen

Vul hieronder het formulier in en dan nemen wij contact met u op.

  • Hidden

Ik heb een vraag

Heb je een vraag over dit product? Stel je vraag hieronder via het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op (binnen enkele uren reactie!)