Marcafè Decaffeinato 250g

Ontwikkeld voor de koffieliefhebbers die willen genieten van een cafeïnevrije koffie. De cafeïnevrije koffie van Marcafè is met de watermethode behandeld zodat de koffiebonen intact blijven en hierdoor ook de smaken en aroma’s behouden blijven. De Decaffeinato heeft een sterke en uitgesproken smaak.

Verpakkingseenheid: 250 gram

6,00 incl. btw

Vraag/showroom bezoeken?

Cafeïnevrij met volle smaak

Ideaal voor de koffie fanaten die de liever geen cafeïne willen. De cafeïnevrije koffie van Marcafè is met de watermethode behandeld zodat de koffiebonen intact blijven en hierdoor blijven de smaken en aroma’s behouden. De Decaffeinato heeft een sterke en uitgesproken smaak.Het decafeïneren van de koffiebonen wordt door middel van de water-basis-methode gedaan, en nog voor dat de bonen gebrand worden. Bij dit proces is het van belang dat de cafeïne uit de bonen verwijderd wordt maar de smaken en aroma’s in de koffie aanwezig blijven. Bij de water-basis-methode wordt water als extractiemiddel gebruikt. De groene bonen worden langdurig met water gespoeld, waardoor de cafeïne oplost in het water. Daarna wordt alles door een bed van actieve kool gepompt, waarbij de actieve kool de cafeïne uit het water opneemt. Vervolgens worden de gedecafeïneerde bonen met warme lucht gedroogd en met koude lucht gekoeld en vervolgens op de gebruikelijke wijze gebrand, gemalen en verpakt.

Geniet van de pure koffie smaak

Verpakkingseenheid 250 gram

Brandwijze: Slow roasted

Branding: Donker

Smaak: Inetense volle aroma’s,

Sterkte: Normaal

Eigenschappen
Gewicht

250 gram

Branding

Donker

Sterkte

Sterk

Geen downloads beschikbaar.
Geen accessoires beschikbaar.
Geen reviews beschikbaar.
Uitgebalanceerde melanges van
Hendriks Coffee
proef onze koffie

Offerte aanvragen

Vul hieronder het formulier in en dan nemen wij contact met u op.

  • Hidden

Ik heb een vraag

Heb je een vraag over dit product? Stel je vraag hieronder via het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op (binnen enkele uren reactie!)