Marcafè Crema Super 250g

De Crema Super is een samengestelde koffie uit de beste espressobonen, deze koffie kan aan alle behoefte van koffieliefhebbers voldoen. De melange die exclusief voor de export is gemaakt wordt gewaardeerd door alle fijnproevers die van een omhullende smaak,volle body en romige espresso in hun kopje houden.

De smaak wordt benadrukt door de rijke hazelnoot gekleurde strepen die na het schenken van de koffie zichtbaar zijn in het kopje.

Verpakkingseenheid: 250 gram

6,00 incl. btw

Vraag/showroom bezoeken?

Italiaanse degelijkheid

Een klassieke Italiaanse koffie die je kennis laat maken met de Italiaanse espresso cultuur. Deze koffie heeft een volle body met een klassiek randje. Dit zorgt voor een rijke koffiesmak die de Crema Super karakteriseren. De Crema Super is hierdoor erg geschikt voor espresso, koffie of cappuccino.De Crema Super wordt door middel van de slow roast methode gebrand, dit wil zeggen dat de koffiebonen op lagere temperatuur gebrand worden maar voor langere tijd. deze ouderwetse manier van branden duurt wat langer dan gebruikelijk echter zorgt deze methode ervoor dat de aroma’s die in de koffiebonen aanwezig zijn worden behouden en krijgen de koffiebonen meer smaak.

Lekkere Espresso koffie

Verpakkingseenheid 250 gram

Brandwijze: Slow roasted

Branding: Medium

Smaak: Rijke afdronk, Krachtig,

Sterkte: Sterk

Eigenschappen
Gewicht

250 gram

Branding

Donker

Sterkte

Sterk

Geen downloads beschikbaar.
Geen accessoires beschikbaar.
Geen reviews beschikbaar.
Uitgebalanceerde melanges van
Hendriks Coffee
proef onze koffie

Offerte aanvragen

Vul hieronder het formulier in en dan nemen wij contact met u op.

  • Hidden

Ik heb een vraag

Heb je een vraag over dit product? Stel je vraag hieronder via het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op (binnen enkele uren reactie!)