Jura Claris Waterfilter White 3 pack

De CLARIS White-filterpatroon is speciaal ontwikkeld voor volautomaten voor koffiespecialiteiten van JURA, is koffieneutraal en wordt direct in het waterreservoir geplaatst

44,00 incl. btw

Vraag/showroom bezoeken?

Dankzij het gebruik van de CLARIS White-filterpatroon bent u, door een verse filtering vóór iedere bereiding, verzekerd van een constant hoge waterkwaliteit voor een perfect koffieresultaat. De CLARIS White-filterpatroon beschermt uw apparaat tegen kalkafzettingen, en zorgt hierdoor voor een langere levensduur. Tijdens het gebruik van de CLARIS White-filterpatroon hoeft uw volautomaat niet ontkalkt te worden. De CLARIS White-filterpatroon is speciaal ontwikkeld voor volautomaten voor koffiespecialiteiten van JURA, is koffieneutraal en wordt direct in het waterreservoir geplaatst. De CLARIS White-filterpatroon wordt gebruikt bij volautomaten waarbij de filterhouder in het waterreservoir zwart is.

Eigenschappen
Artikelnummer

68739

Inhoud verpakking

3 stuks

Geen downloads beschikbaar.
Geen accessoires beschikbaar.
Geen reviews beschikbaar.
Uitgebalanceerde melanges van
Hendriks Coffee
proef onze koffie

Offerte aanvragen

Vul hieronder het formulier in en dan nemen wij contact met u op.

  • Hidden

Ik heb een vraag

Heb je een vraag over dit product? Stel je vraag hieronder via het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op (binnen enkele uren reactie!)