JOLT Office Instant

De OfficeLine IN kenmerkt zich door zijn compacte veelzijdigheid.

De OfficeLine biedt ruimte voor 3 instant containers geschikt voor vriesdroogkoffie, cacao poeder en cappuccino topping.

Vanaf 1.936,00 incl. btw

Exclusief BTW

Vraag/showroom bezoeken?

Klein & snel

Klein van stuk, sterke prestaties. Deze compacte machine is de kleinste variant in de Instant serie en past daarmee al snel op een keukenaanrecht. In een handomdraai zet deze machine het gewenste product wat eenvoudig via het touchscreen te selecteren is. Door het formaat is deze machine perfect voor kleine kantoren en/of winkels.

Optimaal af te stellen

De software van onze eigen koffiemachines hebben wij zo ontwikkeld dat wij het proces van het koffiezetten tot in de puntjes kunnen reguleren en dus beheersen. Dit betekent dat wij onze machines perfect afstellen op de koffie om het beste uit de producten te halen met als eindresultaat een perfecte kop koffie.

Touch & Start

Door het overzichtelijke touchscreen kunt u met een druk op het scherm een preselectie maken in het hoofdmenu en vervolgens in het productmenu eenvoudig de bereiding starten. Het hoofdmenu en productmenu zijn vrijwel volledig naar uw wensen in te stellen om het zo eenvoudig mogelijk te maken voor u.

Product mogelijkheden

Het is onder andere mogelijk de volgende producten te bereiden met de OfficeLine Instant. Koffie, Espresso, Cappuccino, warme chocolademelk, heet water, Wiener melange, Flat white

Eigenschappen
Bereiding

Koffie Espresso Ristretto Cappuccino Latte Macchiato Flat White Macchiato Caffè Latte Chocolade Choco-de-luxe Wiener Melange Heet Water Melk

Functionaliteit

One Touch, Touchscreen

Aanbiedingen

Nee

Inhoud Boiler

0,6 Liter

Vaste Wateraansluiting

Ja, 3/4"

Aantal containers

3

Afmetingen H x B x D

56 x 27 x 42 cm

Geen downloads beschikbaar.
Geen accessoires beschikbaar.
Geen reviews beschikbaar.
Uitgebalanceerde melanges van
Hendriks Coffee
proef onze koffie

Offerte aanvragen

Vul hieronder het formulier in en dan nemen wij contact met u op.

  • Hidden

Ik heb een vraag

Heb je een vraag over dit product? Stel je vraag hieronder via het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op (binnen enkele uren reactie!)