JOLT Business Instant

De BusinessLine IN is een instant machines die in slechts 6 seconden een product kunnen bereiden op basis van instant koffie en toebehoren.

de machine heeft ruimte voor 5 instant containers en kan dus elk gewenst product bereiden.

2.783,00 incl. btw

Vraag/showroom bezoeken?

Compleet snel en elegant

De BusinessLine IN wordt gekenmerkt door zijn grote capaciteit en verscheidenheid. De BusinessLine IN geeft u de mogelijkheid te kiezen voor 3 grote productcontainers voor extra capaciteit of voor een combinatie van 5 containers waardoor alle instant-producten kunnen worden bereid. Denk hierbij aan koffie met melk en suiker, cappuccino en zelfs instant-thee. Een ander groot voordeel is de onderhoudsvriendelijkheid van de machine, deze hoeft slechts eens per week schoongemaakt te worden, wat ongeveer 10 minuten in beslag neemt.

Optimaal af te stellen

De software van onze eigen koffiemachines hebben wij zo ontwikkeld dat wij het proces van het koffiezetten tot in de puntjes kunnen reguleren en dus beheersen. Dit betekent dat wij onze machines perfect afstellen op de koffie om het beste uit de producten te halen met als eindresultaat een perfecte kop koffie.

Touch & Start

Door het overzichtelijke touchscreen kunt u met een druk op het scherm een preselectie maken in het hoofdmenu en vervolgens in het productmenu eenvoudig de bereiding starten. Het hoofdmenu en productmenu zijn vrijwel volledig naar uw wensen in te stellen om het zo eenvoudig mogelijk te maken voor u.

Product mogelijkheden

Het is onder andere mogelijk de volgende producten te bereiden met de BusinessLine Instant. Koffie, Espresso, Cappuccino, warme chocolademelk, heet water, Wiener melange, Flat white, eventuele kannen functie en meer.

Eigenschappen
Bereiding

Koffie Espresso Ristretto Cappuccino Latte Macchiato Flat White Macchiato Caffè Latte Chocolade Choco-de-luxe Wiener Melange Heet Water Melk Kan Koffie Kan Heet Water

Functionaliteit

One Touch, Touchscreen

Aanbiedingen

Nee

Inhoud boiler

5,0 Liter

Pulse Extraction Process (P.E.P.)

Nee

Vaste wateraansluiting

Ja, 3/4"

Aantal containers

Maximaal 5

Afmetingen H x B x D

70 x 39 x 48 cm

Geen downloads beschikbaar.
Geen accessoires beschikbaar.
Geen reviews beschikbaar.
Uitgebalanceerde melanges van
Hendriks Coffee
proef onze koffie

Offerte aanvragen

Vul hieronder het formulier in en dan nemen wij contact met u op.

  • Hidden

Ik heb een vraag

Heb je een vraag over dit product? Stel je vraag hieronder via het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op (binnen enkele uren reactie!)