JOLT Business Espresso

JOLT your Work!

Start je dag écht goed met de koffie uit een JOLT koffiemachine!

Vanaf 4.235,00 incl. btw

Ook te leasen vanaf €68,00 per maand!

Vraag/showroom bezoeken?

De ultieme smaakbeleving

De BusinessLine kent tabletop koffiemachines en de BusinessLine ES (Espresso) is gemaakt om telkens weer een goede kop koffie te bereiden haar gehele levensduur. Door middel van een professionele Zwitserse Ditting molen wordt het maximale uit de koffieboon gehaald. Vervolgens wordt door de professionele hogedrukpomp de koffie met 9 bar geëxtraheerd voor een maximale smaakbeleving. Met zijn drie extra instant containers bereid u met één druk op de knop uw gewenste koffie specialiteit, denk hierbij aan Cappuccino, warme chocolademelk en Wiener melange.

Procesbeheersing

De software van onze eigen koffiemachines hebben wij zo ontwikkeld dat wij het proces van het koffiezetten tot in de puntjes kunnen reguleren en dus beheersen. Dit betekent dat wij onze machines perfect afstellen op de koffie om het beste uit de koffiebonen te halen met als eindresultaat een perfecte kop koffie.

Touch & Start

Door het overzichtelijke touchscreen kunt u met een druk op het scherm een preselectie maken in het hoofdmenu en vervolgens in het productmenu eenvoudig de bereiding starten. Het hoofdmenu en productmenu zijn vrijwel volledig naar uw wensen in te stellen om het zo eenvoudig mogelijk te maken voor u.

Product mogelijkheden

Het is onder andere mogelijk de volgende producten te bereiden met de BusinessLine Espresso. Koffie, Espresso, Cappuccino, warme chocolademelk, heet water, Wiener melange, Flat white, eventuele kannen functie en meer.

Eigenschappen
Bereiding

Koffie Espresso Ristretto Cappuccino Latte Macchiato Flat White Caffè Latte Heet Water Melk Melkschuim

Functionaliteit

One Touch, Touchscreen

Aanbiedingen

Nee

Variabele Zetgroep

14 gram, variabele aandrukkracht

Vaste wateraansluiting

Ja

Inhoud Bonenreservoir

1000 gram

Afmetingen B x H x D

Nee

Inhoud Topping container

3.000 gram

Inhoud Cacao container

3.000 gram

Geen downloads beschikbaar.
Geen accessoires beschikbaar.
Geen reviews beschikbaar.
Uitgebalanceerde melanges van
Hendriks Coffee
proef onze koffie

Offerte aanvragen

Vul hieronder het formulier in en dan nemen wij contact met u op.

  • Hidden

Ik heb een vraag

Heb je een vraag over dit product? Stel je vraag hieronder via het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op (binnen enkele uren reactie!)