Aanbieding!

COMBI-DEAL: Jura ONO + Koffiemolen P.A.G.

De ONO is de perfecte koffiemachine voor iedere koffieliefhebber wie waarde hecht aan kwaliteit en aandacht heeft voor het milieu. Deze innovatieve machine is tot dusver de enige machine van dit type en en biedt unieke momenten van genot. Word in één handomdraai uw eigen barista.

Bij bestelling van deze COMBI-DEAL ontvangt u:
Jura ONO Coffee Black (EA)
Koffiemolen P.A.G. Zwart (EA)


Deze COMBI-DEAL staat in onze showroom:

518,00 incl. btw

Vraag/showroom bezoeken?

Geen gebruik van Cups of Pads.

Door het gebruik van versgemalen koffiepoeder heeft u de volledige vrijheid om elke keer opnieuw te kiezen welke koffiemelange u wilt gebruiken. Hierdoor blijft u volledig onafhankelijk en kunt u genieten van nieuwe smaaksensaties door het creëren van uw eigen blends. Daarnaast kunt u specifieke fairtrade-koffieplantages of lokale koffiebranderijen ondersteunen. Een groot voordeel van het gebruik van de ONO is dat er geen capsules of pads worden gebruikt, waardoor er geen onnodig verpakkingsafval ontstaat tijdens het koffiezetten. Het koffieresidu is een zuiver natuurproduct dat uitstekend geschikt is om te composteren of als plantenmest te gebruiken.

Eigen Barista moment

Geniet van het intense genot van heerlijke koffie tijdens de bereiding met al je zintuigen: de geur van verse koffiepoeder, het gevoel van het bedienen van de handgreep en hendel, het geluid van de extractie, de unieke smaak van eersteklas koffie en het opvallende design van deze nieuwe koffiemachine. Door bewust te zijn van elk barista-moment, kan je bij elke bereiding genieten van de perfecte smaak en de koffie waarderen zoals het hoort.

De perfecte koffie bereiding

De ONO biedt bij elke bereiding eersteklas koffie dankzij de modernste bereidingstechnologie van JURA en garandeert een constante hoge kwaliteit van koffie en espresso. U kunt de intensiteit van uw koffie bij elke bereiding individueel kiezen en zelfs per kopje variëren, afhankelijk van uw voorkeur of de koffiemelange. Dit maakt de ONO ideaal voor iedereen die bewust wil genieten van koffiemomentjes en verschillende koffiemelanges wil proberen. De ONO is speciaal ontworpen voor zwarte koffiespecialiteiten en zorgt voor perfectie in espresso en zwarte koffie.

Geen downloads beschikbaar.
Geen accessoires beschikbaar.
Geen reviews beschikbaar.
Uitgebalanceerde melanges van
Hendriks Coffee
proef onze koffie

Offerte aanvragen

Vul hieronder het formulier in en dan nemen wij contact met u op.

  • Hidden

Ik heb een vraag

Heb je een vraag over dit product? Stel je vraag hieronder via het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op (binnen enkele uren reactie!)