Hendriks Coffee
Direct koffie bestellen

Voorzorgsmaatregelen Coronavirus

Voorzorgsmaatregelen Coronavirus

Om onze klanten en medewerkers te beschermen voor het COVID-19 virus nemen ook wij diverse voorzorgsmaatregelen om verdere besmetting te voorkomen. Wij proberen met inzet van ons personeel zoveel mogelijk bedrijfsactiviteiten door te zetten zoals u van ons gewend bent. 

 

Onze voorzorgsmaatregelen:

Leveringen & Bestellingen

 

 • Bestellingen worden zoals altijd uitgeleverd via onze eigen chauffeur of via de pakketdienst.
 • De levering zal contactloos plaatsvinden. Dit betekent dat wij na uw mondelinge akkoord de pakbon zullen ondertekenen en deze desgewenst digitaal naar u door zullen sturen. Bestellingen leveren wij tot aan de deur.

 

Service op locatie

 • Alleen noodzakelijke reparaties aan koffiemachines op een vaste wateraansluiting zullen op locatie uitgevoerd worden door onze technische dienst. Periodiek preventief onderhoud aan koffiemachines wordt zoveel mogelijk verzet.
 • Onze technische dienst zal zo hygiënisch mogelijk te werk gaan. Onze monteur heeft zelf zeep, poetspapier en handschoenen bij zich. Na de werkzaamheden zal de monteur de koffiemachine en de directe omgeving hiervan schoon achterlaten.
 • Machines met een watertank (uit de Jura Professional-serie) zullen wij bij u op locatie ophalen. Indien gewenst plaatsen wij tijdelijk een leenmachine.

 

Service Binnendienst

 • Wij doen ons best om de reparatiedoorlooptijd van de machines zo kort mogelijk te houden (maximaal 2 à 3 werkdagen). Maar houd rekening met eventueel langere reparatietijden.
 • Onze monteurs zorgen voor extra hygiëne tijdens het onderhoud en de reparatie van uw koffiemachine. Zo wassen ze hun handen voor en na het aanraken van uw machine en zal er alleen gebruik gemaakt worden van wegwerp poetsdoeken. Voordat u de machine weer in ontvangst neemt zullen wij de machine zorgvuldig reinigen.

Showroom/Winkel

 • Onze showrooms in Zevenaar en Nijmegen blijven voorlopig geopend volgens reguliere openingstijden. Mochten wij deze tijden moeten aanpassen dan zal dat via onze website gecommuniceerd worden.
  Bekijk openingstijden
 • Wij verzoeken u zoveel mogelijk met pinpas of contactloos te betalen en het betalen met contant geld te vermijden.
 • Na ieder bezoek nemen wij de deurklinken, het pinapparaat en de balie af met poetsdoeken en desinfectiemiddel om besmetting te voorkomen.

 

Uw voorzorgsmaatregelen:

 • Houd ten minste 1,5 meter afstand van ons en geef onze monteurs de ruimte als zij bij u op locatie komen.
 • Bij symptomen die in verband gebracht kunnen worden met het Coronavirus vragen wij u thuis te blijven en onze showrooms niet te bezoeken.

 

Deze voorzorgsmaatregelen kunnen misschien vervelend bij u overkomen, maar alleen door het hanteren van deze maatregelen kunnen wij ervoor zorgdragen dat u kunt blijven genieten van uw dagelijkse kop koffie!

Wij hopen dat u begrip voor deze situatie heeft en bij vragen kunt u ons altijd telefonisch via 0316-294771 of per mail info@hendrikscoffee.nl bereiken.

 

Het team van Hendriks Coffee