Hendriks Coffee
Direct koffie bestellen

Nieuwe Machines Jura September 2020

Ieder voor- en najaar presenteert Jura Nederland nieuwe producten en/of innovaties. Vanaf 23 september 2020 is het definitief bekend welke nieuwe koffiemachines in het assortiment opgenomen worden en ook welke nieuwe accessoires. Wij hebben hier alvast een overzicht van de productlancering. Tevens kun je hier ook direct de prijzen van de machines vinden en de links naar de productpagina’s.

In dit bericht zullen de volgende productinnovaties aan bod komen:


Jura E8- serie – Productupdate

We zullen maar beginnen met de grootste update van dit najaar 2020. De Jura E8, ook wel onze bestseller op het gebied van cappuccino, krijgt een aardige facelift en extra functionaliteiten.

Display/Voorkant

Het display krijgt een nieuw uiterlijk. Geen touchscreen, maar een scherm met drukknoppen die strak afgewerkt zijn in het uiterlijk van de machine. Tevens is er een smart menu functie actief waarbij je meest gekozen producten automatisch geselecteerd worden op je hoofdscherm.

Verder wordt de voorkant geheel voorzien van de kleur als Chrome, Dark Inox, Moonlight Silver of Piano White.

Separaat Heet Water uitloop

Waar je voorheen een apart heet water uitloop op de machine moest zetten voor Heet Water om kruisbesmetting met melk te voorkomen, hoeft dat op het nieuwe type niet meer. Achter de 2 koffieuitloopjes zit een apart uitloopje verstopt voor Heet Water. Hiermee krijg je dus geen kruisbesmetting meer met melk!

Tevens biedt deze uitloop de mogelijkheid om met één druk op de knop met het speciale melkreinigingsbakje het melksysteem te reinigen.

Professional Aroma Grinder

Afgelopen voorjaar heeft Jura al de Jura E6 uitgerust met de Professional Aroma Grinder. Nu wordt ook de Jura E8 voorzien van deze stillere en duurzame maaleenheid. De Professional Aroma Grinder behoudt een constante fijnheid tijdens haar levensduur. We schatten in dat deze maalwerk een 30.000 koppen meegaat!

Mogelijke varianten & Prijs

De kleuren die beschikbaar zijn en direct links naar producten:

Jura E8 Chrome € 1.299
Jura E8 Dark Inox € 1.249
Jura E8 Moonlight Silver € 1.249
Jura E8 Piano White € 1.249

Bekijk de nieuwe E8 serie


 

Jura E6 Dark Inox

De Jura E6 heeft afgelopen voorjaar al een update gekregen met de Professional Aroma Grinder en was uitgebracht in de kleuren Platina, Piano White en Piano Black.

De succesvolle kleur Dark Inox ontbrak hierbij, maar op veler verzoek heeft Jura ook de Jura E6 uitgebracht in Dark Inox mét de Professional Aroma Grinder!

En de Prijs?

€ 949,00

Bekijk de Jura E6 Dark Inox


 

Jura S- & WE- serie – Productupdate

De Jura S8 serie en de Jura WE-serie(kleinzakelijk en groot particulier gebruik) zullen geen uiterlijke update krijgen, maar wel intern.

Net als bij de nieuwe Jura E8 en Jura E6 zullen de S- & WE- serie ook een Professional Aroma Grinder krijgen voor optimaal koffiegemaal!

Tevens komt de Jura S8 ook definitief in de kleur Piano Black en kost € 1.599,00.

Bekijk de nieuwe S8 serie

Bekijk de nieuwe WE- serie


 

Koppenwarmer S

Jura had al een koppenwarmer in het assortiment met schuiflades, maar komt nu ook met een nieuwe koppenwarmer Small. Deze is wel wat kleiner, maar het design mag er wezen en waarschijnlijk de prijs ook!

In deze koppenwarmer met deksel kun je ongeveer 4 cappuccino koppen / 6 koffiekoppen / 8 espressokoppen warm houden. De koppen worden op 55 graden warm gehouden. Hierdoor kan de inhoud van het kopje maar liefst 10 graden warmer zijn dan bijvoorbeeld een kopje op kamertemperatuur!

De koppenwarmer zal € 119,00 gaan kosten en zal in het wit en zwart verkrijgbaar zijn!

Koppenwarmer S Zwart

Koppenwarmer S Wit


 

Nieuwe 0,6 Liter Cool Control Melkkoeler

Jura heeft al enige tijd de 1,0 Liter van de Cool Control een update gegeven, maar komt nu ook met de 0,6 Liter variant die vaak bij thuisgebruik verkocht wordt.

De melkkoeler heeft een indicatie bovenop de koeler zitten en laat op basis van het gewicht zien hoe vol de melkkoeler nog zit. Mocht de melk op zijn, dan laat de koeler dit weten door een akoestisch signaal.
Met behulp van een apart verkrijgbare Wireless Connector à €30,00 is de melkkoeler te koppelen met je Jura koffiemachine (indien geschikt!).

De koeler zal zowel in het zwart als het wit leverbaar worden en kost €159,00. De 1,0 Liter koeler zit op €179,00 ter vergelijk.

Bekijk Cool Control 0,6L Zwart

Bekijk Cool Control 0,6L Wit


 

Melkreinigingstabletten

Melkreiniging is belangrijk voor de hygiëne én voor goed melkschuim. Voor redelijk wat gebruikers is het gebruik van vloeibaar melksysteemreiniger wat lastig of kan je al snel mee knoeien.

Dat is met de uitkomst van melkreinigingstabletten geen probleem meer. Met een simpele dispenser doseer je snel en eenvoudig de melkreiniger in het spoelingsbakje. Wanneer de dispenser leeg is, kun je deze navullen met een navulverpakking.

Bekijk Dispenser – € 13,90

Bekijk Navulverpakking – € 12,90