Sunleaf English Blend

De grote favoriet.

Double chamber met label.

Verpakkingseenheid: 4 x 20 zakjes

Doosverpakking: 6 x 4 x 20 zakjes

7,09 incl. btw

Vraag/showroom bezoeken?

Sunleaf English Blend

Sunleaf English Blend Zwarte thee is de meest gedronken thee in Nederland. Deze volledig geoxideerde thee vormt tevens de basis van enkele thee-klassiekers:
Engelse melange
De ‘gewone’ thee zoals wij die in Nederland kennen. De thee heeft nauwelijks iets te maken met Engeland, hij is er niet verbouwd (natuurlijk niet!) en is ook niet eerst naar Engeland verscheept. Deze thee drinken de Engelsen over het algemeen als hun middagthee. De Engelse afternoon tea beperkt zich niet alleen tot thee. Vaak wordt er bij de thee een variatie aan hartigheden geserveerd om de honger voor het avondmaal uit te stellen.Wanneer u kiest voor Sunleaf thee steunt u rechtstreeks de de bevolking van Sri Lanka, per verkochte doosje gaat er een deel van de opbrengst naar scholing, opleiding, huisvesting en medische ontwikkeling in Sri Lanka

Eigenschappen
Smaak

English Blend

Inhoud verpakking

4 doosjes à 20 zakjes van 2 gram

Verpakking

Theezakjes in envelop

Geen downloads beschikbaar.
Geen accessoires beschikbaar.
Geen reviews beschikbaar.
Uitgebalanceerde melanges van
Hendriks Coffee
proef onze koffie

Offerte aanvragen

Vul hieronder het formulier in en dan nemen wij contact met u op.

Ik heb een vraag/plan showroom bezoek

Heb je een vraag over dit product of wil je een afspraak in de showroom maken, laat dan hieronder jouw gegevens achter. Het is ook mogelijk om buiten openingstijden een afspraak in te plannen.