JUST T No. 7 Green Tea Jasmine Blossom

‘’U kunt de ziel van een plant ruiken door de geur’’. Dat maakt de jasmijn bloesem wel heel magisch en sensueel. Jasmijn matcht enorm goed met groene thee uit China. De juiste jasmijnbloesems geven helderheid aan de fruitige en zoete smaak. Wil je compleet relaxen? Dan moet je deze thee zeker eens proberen!

Verpakkingseenheid: 25 theezakjes, per stuk geseald

Omverpakking: 6 x 25 zakjes

3,08 incl. btw

Want a discount? Become a member!
Vraag/showroom bezoeken?

Groene thee

Al duizenden jaren wordt thee op waarde geschat in Azië en is daar momenteel nog steeds de populairste drank. Groene thee is met name favoriet door zijn aromatische karakter en aangename smaak.

Gezondheid

Groene thee is net als de zwarte thee afkomstig van de theeplant. Door de verwerking van groene thee, waarbij de theebladeren zo min mogelijk worden beschadigd om fermentatie of oxidatie te voorkomen. De minst geoxideerde theebladeren dienen uiteindelijk als de basis van groene thee.

Combinatie

Door zijn milde smaak is groene thee bij uitstek geschikt om te combineren met zachte aromatische toevoegingen zoals jasmijn of morgenster.

Eigenschappen
Smaak

Green Tea Jasmine Blossom

Inhoud verpakking

25 zakjes

Verpakking

Theezakjes in envelop

Geen downloads beschikbaar.
Geen accessoires beschikbaar.
Geen reviews beschikbaar.
Uitgebalanceerde melanges van
Hendriks Coffee
proef onze koffie

Offerte aanvragen

Vul hieronder het formulier in en dan nemen wij contact met u op.

Ik heb een vraag

Heb je een vraag over dit product? Stel je vraag hieronder via het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op (binnen enkele uren reactie!)