JUST T No. 2 White Tea Wild Peach

Een lekkere zomerse thee: Jonge witte thee knoppen, licht van smaak, zijn gecombineerd met zoete perzik met als resultaat een fijne zoete smaak sensatie. Het is niet echt een typische mannen thee, tenzij ze punten
willen scoren en dit als cadeau willen geven. Wist je dat de dat witte thee ondersteunend is aan je immuunsysteem en het veel anti- oxidanten bevat!

Verpakkingseenheid: 25 theezakjes, per stuk geseald

Omverpakking: 6 x 25 zakjes

3,08 incl. btw

Want a discount? Become a member!
Ik heb een vraag

Witte thee

De meeste mensen kennen vooral de groene thee en hebben veelal nog niet van witte thee gehoord. Nog niet zo lang geleden is de witte thee aan een opmars begonnen binnen Europa. Witte thee is exclusiever en iets duurder dan de groene thee. Tevens is witte thee gezonder dan de groene thee. De blaadjes van de witte thee worden minder bewerkt dan andere thee soorten waardoor de gezonde eigenschappen behouden blijven.

Bereiding

De witte thee is iets kwetsbaarder dan de zwarte thee en om die reden hoeft het water ook minder heet te zijn dan sommige andere thee soorten. Om een goede smaak te krijgen heeft de thee een langere extractie tijd nodig om de smaak uit de thee blaadjes te trekken.

Eigenschappen
Smaak

White Tea Wild Peach

Inhoud verpakking

25 zakjes

Verpakking

Theezakjes in envelop

Geen downloads beschikbaar.
Geen accessoires beschikbaar.
Geen reviews beschikbaar.
Uitgebalanceerde melanges van
Hendriks Coffee
proef onze koffie

Offerte aanvragen

Vul hieronder het formulier in en dan nemen wij contact met u op.

Ik heb een vraag

Vul hieronder het formulier in en dan nemen wij contact met u op.