Aanbieding!

Jura J6 Piano White

Ultieme beleving

De Jura J6 Piano White nodigt uit om geprobeerd te worden. Jura heeft een flinke stap gemaakt met de nieuw gelanceerde J6 waarbij het design, de bediening én de technologie een upgrade heeft gekregen.

1.700,00 incl. btw

1 op voorraad

Laatste model! Van €1.899,- voor €1.700,-!

Ik heb een vraag

Ultieme beleving

De Jura J6 Piano White nodigt uit om geprobeerd te worden. Jura heeft een flinke stap gemaakt met de nieuw gelanceerde J6 waarbij het design, de bediening én de technologie een upgrade heeft gekregen.

Design

Het TFT-display valt direct op boven de verchroomde uitloopjes en geeft de Jura J-serie een nieuwe en frisse blik van pure perfectie. Verder is het kopjesplateau gemaakt van hoogwaardig glas om de machine af te maken. Tevens is de melkslang eenvoudig op te bergen onder de deksel van de machine.

Bediening

Met de blauw verlichte Rotary Switch bovenop de machine blader je snel en eenvoudig door alle productbereidingen die je met één druk op de knop kunt bereiden. Een cappuccino en flat white zijn direct gezet met één druk op de knop. Met behulp van een Smart Connect is het ook mogelijk om via je tablet of telefoon koffie te zetten.

Technologie

Ook de Jura J6 is uitgerust met de nieuwe technieken Vaccuum Clean zetgroep, Aroma G3-molen en P.E.P.-functie. Verder heeft de J6 standaard een aparte heetwater uitloop. De verschillende technieken lichten wij graag nog even toe:

Geen smaakverlies

De Jura J6 is uitgerust met een Vacuüm Clean zetgroep. Dit wil zeggen dat na iedere bereiding de zetgroep de laatste druppels uit de zetgroep zuigt. Dit zorgt ervoor dat er geen smaakvermenging optreed bij een volgende kop koffie. Tevens zorgt dit ervoor dat de leidingen leeg zijn en dus geen koffieresten achterblijven.

3de Generatie koffiemolen

De molen bepaalt voor een zeer groot deel de kwaliteit van de kop koffie. Waar Jura in 2012 al met de Aroma-+ molen een grote stap zette, doet zij dit in 2015 weer. De Aroma-+ molen was nog wat gevoelig voor onzuiverheden als houtjes en stenen, maar deze nieuwe generatie molen verwerkt deze onzuiverheden beter. Hiernaast is de maaleenheid ook retentieloos. Dit betekent dat er bij iedere bereiding 70% minder gemalen koffie in de maaleenheid achterblijft wat blootgesteld wordt aan zuurstof en dus smaakverlies. Met deze molen geniet u iedere kop weer van vers gemalen koffie.

P.E.P. :Pulserend Extractie Proces

Het P.E.P. systeem zorgt ervoor dat de pomp in de koffiemachine met dezelfde druk langzamer water door de koffie laat lopen. Hierdoor is het water langer in contact met de koffie wat resulteert in een rijke espresso met een volle body. Bij de eerdere modellen van Jura was een espresso vaak soepel en aan de zure kant. Door het P.E.P.-systeem

Eigenschappen
Bereiding

Ristretto
2 x Ristretto
Espresso
2 x Espresso
Koffie
2 x Koffie
Cappuccino
Espresso macchiato / Macchiato
Latte macchiato
Flat white
Melkschuimportie
Portie melk
Heet water

Functionaliteit

Gemalen koffie, One Touch, TFT Display en Rotary Switch

Aanbiedingen

Nee

Variabele Zetgroep

5 – 16 g Vacuüm

Pulse Extraction Process (P.E.P.)

Ja

Capaciteit Watertank

2,1 Liter

Inhoud Bonenreservoir

250 gram

Afmetingen B x H x D

28,5 x 34,2 x 43,3 cm

Geen reviews beschikbaar.
Uitgebalanceerde melanges van
Hendriks Coffee
proef onze koffie

Offerte aanvragen

Vul hieronder het formulier in en dan nemen wij contact met u op.

Ik heb een vraag

Vul hieronder het formulier in en dan nemen wij contact met u op.