Jura E8 Platina Touch

Kwaliteit met één druk op de knop

De Jura E8 Platina Touch bezit de nieuwste technieken als het P.E.P.-systeem, Vacuüm Clean zetgroep en de Aroma G3- molen. Hiermee is deze Jura koffiemachine in haar prijsklasse onverslaanbaar op smaak en prestatie.
Met één druk op de knop kunt u al snel een Cappuccino, Latte Macchiato of Flat White bereiden. De E8 Platina Touch heeft standaard een Easy Cappuccinatore. Als je toch zelf de melkschuimhoeveelheid aan wilt passen, dan is de profi cappuccinatore los bij te bestellen.

De Jura E8 Touch is alleen verkrijgbaar in de uitvoering Platina, daarnaast zijn er uitvoeringen met druktoetsen

Bestel Online

1.299,00 incl. btw

Ik heb een vraag

Jura E8 Platina Touch

Met één druk op de knop, perfecte koffiespecialiteiten

In mei 2015 lanceerde Jura al eerder de Jura E6 en Jura E60 wat tot op heden een groot succes is, vanwege de bijzonder goede prijs/kwaliteitsverhouding. Deze machines maken gebruik van het semi-one-touch principe (een druk op de knop en stoomknop opendraaien) en het was dus wachten op de One Touch variant van deze machines. Vanaf oktober 2015 introduceert Jura dan ook de nieuwe koffiemachines in de E-serie in wel 3 varianten. De verschillende varianten zijn: Jura E8 Chrome, Jura E8 Platina en de Jura E8 Platina Touch. De Jura E8 Platina Touch is de hoogste klasse in de E-serie. Deze is voorzien van de 3de generatie molen, P.E.P. Systeem, vernieuwde zetgroep en Touchscreen. Met één druk op de knop bereidt u eenvoudig en snel smaakvolle koffiespecialiteiten.

Met één druk op de knop

Met het touchscreen display wordt het duidelijk dat u met één druk een Flat White, Cappuccino, Cortado of Latte Macchiato kunt zetten. Vervolgens hoeft u alleen nog maar te wachten totdat de bereiding klaar is. De melkopschuimer is tevens vaatwasserbestendig waardoor deze optimaal gereinigd wordt. U hoeft de opschuimer alleen maar los te halen en in de vaatwasser te doen.

3de Generatie koffiemolen

De molen bepaalt voor een zeer groot deel de kwaliteit van de kop koffie. Waar Jura in 2012 al met de Aroma-+ molen een grote stap zette, doet zij dit in 2015 weer. De Aroma-+ molen was nog wat gevoelig voor onzuiverheden als houtjes en stenen, maar deze nieuwe generatie molen verwerkt deze onzuiverheden beter. Hiernaast is de maaleenheid ook retentieloos. Dit betekent dat er bij iedere bereiding 70% minder gemalen koffie in de maaleenheid achterblijft wat blootgesteld wordt aan zuurstof en dus smaakverlies. Met deze molen geniet u iedere kop weer van vers gemalen koffie.

P.E.P.: Pulserend Extractie Proces

De premium koffiemachines van Jura zijn snel en zijn sneller geworden door de snelle maaleenheid, maar de snelheid in het zetproces was nog een aandachtspunt. Vooral als het ging om het zetten van een espresso waarbij het van belang is dat de koffie lang in contact is met water om alle aroma’s uit de koffieboon te trekken en in het kopje te krijgen. De Jura E8 Platina Touch heeft daarom het P.E.P. systeem gelanceerd, waarmee de pomp geregeld wordt en langzamer water doorlaat. Dit betekent dat de koffie langer in contact is met heet water en dus een volle body aan de espresso geeft.

Eigenschappen
Bereiding

Ristretto
2 x Ristretto
Espresso
2 x Espresso
Espresso doppio
Koffie
2 x Koffie
Koffie speciaal
Cappuccino
Latte macchiato
Flat white
Espresso macchiato / Macchiato
Portie melk
Heet water
Water voor groene thee

Functionaliteit

Gemalen koffie, One Touch, TFT Display

Aanbiedingen

Nee

Variabele Zetgroep

5 – 16 g Vacuüm

Pulse Extraction Process (P.E.P.)

Ja

Capaciteit Watertank

1,9 Liter

Inhoud Bonenreservoir

280 gram

Afmetingen B x H x D

28,0 x 35,1 x 43,9 cm

Geen reviews beschikbaar.
Uitgebalanceerde melanges van
Hendriks Coffee
proef onze koffie

Offerte aanvragen

Vul hieronder het formulier in en dan nemen wij contact met u op.

Ik heb een vraag

Vul hieronder het formulier in en dan nemen wij contact met u op.