Jura GIGA X8 Alu Chrome

De nieuwe GIGA X8 Professional is ontwikkeld om te excelleren in elke kantoorruimte of lunchroom waar uw medewerkers kunnen genieten van een perfecte kop koffie. De machine biedt 32 voorgeprogrammeerde koffiespecialiteiten die met één druk op de knop te selecteren zijn. onder deze specialiteiten vindt u ook de populaire Flat White. De machine is zeer gebruiksvriendelijk en werkt vrijwel intuïtief door middel van een TFT scherm en de rotery switch.

De Jura Giga X8 professional maakt gebruik van een groot bonenreservoir geschikt voor 1.000 gram bonen. Eventuele toevoeging van een residudoorvoer en een restwaterafvoerset maakt de machine compleet en zorgt voor minimaal bijvullen.

Vanaf 7.126,90 incl. btw

Ik heb een vraag

Technologieën

Niet alleen de voorgeprogrammeerde koffie specialiteiten zijn afzonderlijk naar uw eigen wens te programmeren maar ook het startscherm is te individualiseren. De machine biedt u de mogelijkheid om de namen van de producten te wijzigen en naar uw wensen te rangschikken op de display. De 2 sterke keramische schijfmolens staat garant voor een nauwkeurig, homogeen en gelijkmatig maalproces gedurende vele jaren. Wat de Giga X8 bijzonder maakt is de combi uitloop die zo ontwikkeld is dat er bij het bereiden van latte macchiato eerst warme melk wordt bereid gevolgd door micro schuim en dit zonder pauze. Dit scheelt kostbare tijd.

 

Reiniging/hygiëne

Jura Staat bekend om zijn gebruiksvriendelijke machines en dit vertaald zich terug in de reinigingsfuncties als ontkalking, spoelen en het reinigen van de machine, dit wordt vrijwel automatisch gedaan en zijn enkel een paar handelingen voor nodig. Hierdoor blinkt de GIGA X8 Professional door bijzonder lange onderhoudsintervallen uit.

Individualiseerbaar

Dankzij een groot aanbod aan toebehoren zoals de kopjeswarmer, de melkkoeler, de set afvoer koffieresidu, de set afvoer restwater en de interface voor afrekeningssystemen alsmede dankzij een aantrekkelijk assortiment aan meubelen kan voor ieder toepassingsgebied een optimaal en aan de behoeften aangepaste totaaloplossing worden samengesteld.

Eigenschappen
Bereiding

Ristretto
2 x Ristretto
Espresso
2 x Espresso
Koffie
2 x Koffie
Cappuccino
2 x Cappuccino
Caffè latte / Koffie verkeerd
2 x Caffè latte / Koffie verkeerd
Caffè Barista
2 x Caffè Barista
Lungo Barista
2 x Lungo Barista
Espresso doppio
Espresso macchiato / Macchiato
2 x Espresso macchiato / Macchiato
Latte macchiato
2 x Latte macchiato
Flat white
2 x Flat white
Melkschuimportie
2 x Melkschuimportie
Portie melk
2 x Portie melk
Kannetje koffie
Heet water
Water voor groene thee
Water voor zwarte thee
Koffiepoeder / Gemalen koffie
Koffie speciaal
2 x Koffie speciaal

Functionaliteit

Gemalen koffie, One Touch, TFT-Touchscreen-kleurendisplay

Aanbiedingen

Nee

Variabele Zetgroep

5 – 16 g Vacuüm

Pulse Extraction Process (P.E.P.)

Ja

Capaciteit Watertank

5,0 Liter

Inhoud Bonenreservoir

2 x 650 gram

Afmetingen B x H x D

37 x 56,5 x 49,7 cm

Geen downloads beschikbaar.
Geen reviews beschikbaar.
Uitgebalanceerde melanges van
Hendriks Coffee
proef onze koffie

Offerte aanvragen

Vul hieronder het formulier in en dan nemen wij contact met u op.

Ik heb een vraag

Vul hieronder het formulier in en dan nemen wij contact met u op.