Jura S8 Chroom (EA)

De Jura S8 met luxe design en touchscreen is een echte blikvanger! De nieuwste technieken, zoals het P.E.P.-systeem, Vacuüm Clean zetgroep en de Professional Aroma Grinder maakt de Jura S8 extra speciaal. Met 1 druk op de touchscreen display bereid je de lekkerste cappuccino’s, latte macchiato’s of flat white’s.
De bijbehorende Profi Cappuccinatore zorgt ervoor dat de structuur en de temperatuur van het melkschuim op jouw behoefte is afgestemd. Lees in de productomschrijving meer over deze functionaliteiten.

De Jura S8 is tevens te verkrijgen in de uitvoering:

Deze machine staat in onze showroom:

1.699,00 incl. btw

Beschikbaar via nabestelling

Vraag/showroom bezoeken?

Jura S8 touchscreen luxueus en gebruiksvriendelijk

De Jura S8 Chroom heeft de performance van de succesvolle E8-serie van Jura. Net zoals de E8 is de S8 één van de meest complete koffiemachine om thuis te gebruiken. Het stijlvolle uiterlijk garandeert kwaliteit en luxe in alle opzichten. Oftewel een echte eyecatcher voor je huis! De machine is niet alleen stijlvol, maar hij is ook nog eens gebruiksvriendelijk. Met één druk op het touchscreen display zet je een espresso, cappuccino of latte macchiato. Met dank aan de Professional Aroma Grinder malen de bonen twee keer sneller dan een standaardmolen en met de zes verschillende maalstanden bepaal jezelf de sterkte van jouw heerlijke koffie. Ben je tijdens de bereiding van de koffie vergeten om de sterkte aan te passen? Het is alsnog mogelijk! Tijdens het zetten van de koffie kun je nog eenvoudig de sterkte aanpassen. Verder is de hoeveelheid en de temperatuur van het water nog aan te passen naar jouw smaak. De lekkerste koffie gegarandeerd!

Jura S8 Chroom technieken

Om dieper in te gaan op de technieken van de Jura S8 worden deze hieronder kort toegelicht:

  • P.E.P.-systeem (Pulse Extraction Process): het P.E.P.-systeem laat het water langzaam door de koffie lopen. Dit zorgt voor een sterkere smaakbelevening van de espresso.
  • Vacuüm Clean zetgroep: na de bereiding van een koffie, worden de slangen in de lekbak geleegd. Er zit dus geen vloeistof meer in de slangen. Zo is iedere koffie verser dan vers!
  • Intelligent Water System: als het waterfilter aan vervanging toe is, geeft de machine automatisch een melding. Zo houd je het apparaat kalkvrij en gaat hij jarenlang mee.
  • Persoonlijke gebruikersprofielen: de koffiemachine stemt alles af op jouw eigen wensen. Zo kun je je eigen kopje koffie met je eigen naam afstellen op basis van jouw persoonlijke instellingen. Zo heeft elk familielid zijn eigen gebruikersprofiel!
  • Profi Cappuccinatore: stelt de temperatuur en de structuur van het melkschuim in. Een bijkomend voordeel: hij is vaatwasserbestendig.
Eigenschappen
Artikelnummer

15380

Bereiding

Ristretto
2 x Ristretto
Espresso
2 x Espresso
Koffie
2 x Koffie
Cappuccino
Caffè latte / Koffie verkeerd
Espresso macchiato / Macchiato
Latte macchiato
Flat white
Melkschuimportie
Portie melk
Heet water
Water voor groene thee

Functionaliteit

Gemalen koffie, One Touch, TFT-Touchscreen

Aanbiedingen

Nee

Variabele Zetgroep

5 – 16 g Vacuüm

Pulse Extraction Process (P.E.P.)

Ja

Capaciteit Watertank

1,9 Liter

Inhoud Bonenreservoir

280 gram

Afmetingen B x H x D

28,0 x 35,1 x 43,9 cm

Geen reviews beschikbaar.
Uitgebalanceerde melanges van
Hendriks Coffee
proef onze koffie

Offerte aanvragen

Vul hieronder het formulier in en dan nemen wij contact met u op.

  • Hidden

Ik heb een vraag

Heb je een vraag over dit product? Stel je vraag hieronder via het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op (binnen enkele uren reactie!)