Borg&Overström B3

Gekoeld en gefilterd water met een druk op de knop

De Borg en Overström B3 waterkoeler wordt direct op de waterleiding aangesloten. Door het Direct-Chill systeem van B&O heeft deze leidingwaterkoeler een zeer hoge capaciteit (30 liter gekoeld water per uur). Het Direct-Chill systeem is tevens het meest hygiënische systeem omdat bacterievorming in de koeler actief wordt tegengegaan.

De B3 is een standalone model en wordt dus op de vloer geplaatst. Wilt u liever een tabletop waterkoeler, bestel dan de Borg&Overström B4 mee.

Alle waterkoelers van Borg&Overström worden geleverd met een filter en aansluit set. Desgewenst kunnen we de waterkoeler bij u installeren.

1.113,20 incl. btw

Vraag/showroom bezoeken?

Borg & Overström

Borg & Overström is gespecialiseerd in de ontwikkeling en de fabricage van uitgiftesystemen voor gekoeld, warm, bruisend en gefilterd water. Vanuit de productielocatie in het Verenigd Koninkrijk bedienen zij klanten over de hele wereld. Borg & Overström staat bekend om haar unieke koelsysteem waarmee zij veruit de meest betrouwbare en hygiënische waterkoelers produceren.

Direct-Chill systeem

Door middel van Direct-Chill systeem wordt het water gekoeld terwijl het door de waterkoeler loopt, er zit dus geen waterreservoir in de koeler. Dit heeft als voordeel dat het water tijdens de uitgifte gekoeld wordt waardoor de capaciteit tot wel 35 liter koud water per uur is. Tevens gaat dit systeem bacterievorming tegen.

Voordelen van de Borg&Overström B3

  • Directe aansluiting op de waterleiding
  • Extern waterfilter dat gemakkelijk te vervangen is (jaarlijks)
  • De uitgiftehoogte maakt het vullen van kannen en flessen mogelijk
  • Eenvoudige push-and-hold bediening voor verschillende volumes
Eigenschappen
Merk

Borg & Overström

Capaciteit koud water

30 liter per uur

Uitgifte hoogte

26,5 cm

Vermogen

100 Watt

Afmetingen HxBxD

106,5 x 32,5 x 38 cm

Artikelnummer

Zwart – 104023
Zilver – 104021

Geen downloads beschikbaar.
Geen accessoires beschikbaar.
Geen reviews beschikbaar.
Uitgebalanceerde melanges van
Hendriks Coffee
proef onze koffie

Offerte aanvragen

Vul hieronder het formulier in en dan nemen wij contact met u op.

  • Hidden

Ik heb een vraag

Heb je een vraag over dit product? Stel je vraag hieronder via het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op (binnen enkele uren reactie!)